|
Demir eksikliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2024 Saat 22:49 |
Kadir bey merhaba oğlumda raşitizme varacak düzeyde dvit eksikliği vardı sizin ampül uygulamanızı uyguluyorum iki yıldır ve çok iyi durumda dvit seviyesi çok teşekkür ederim.
2ay sonra 3yaş olacak oğlum 90cm 13kg büyüme hızı çok düşük tahlillerde büyüme hormanları tsh vs hep normalin en alt sınırda çıkıyor. Ve yaz sıcağında bile üşüyorum diyor. Demir ve tsh bağlantılı olabilir mi üşümesi? Etli gıdalar her gün yiyor ama sonuç değişmedi. Bestiron damla da kullandı ama aynı. Siz ne önerirsiniz dvit gibi çözüm olur inşallah teşekkürler Doğum kg;3580 Ferritin 14,4 Uıbc 341 Tsh 0.93 T4 0.95 Hgb 11 Dvit 57.7
Düzenleyen Yasyas - 12 Ağu 2024 Saat 23:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anemi:Yok.
Sakın Demir ilacı kullanmayın. LÜTFEN!!! Tahlil sonuçlarını yazadığınızda muhakkak birimlerini de yazın.
|
|
![]() |
|
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
F erritin 14,4 ug/L
Uıbc 341 ug/L Tsh 0.93 mIU/L T4 0.95 ng/dl Hgb 11 g/dL Dvit 57 ug/L Güncelledim kadir bey. Gelişim yavaşlığı için yapmamız gereken öneriniz var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tamamı normal.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim. Yaz günü bile sürekli üşüyorum demesinin bir eksiklikle alakası olabilir mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Terleyip, teri üstünde soğur ise,"soğuk" hisseder!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|