|
10 aylik memede sislik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Htc0144 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2024 Saat 12:29 |
Hocam merhaba on aylık bir kızım var iki göğsü de şişlik ve sertlik var şu an emzirirmiyorum emmeyi tamamen kesti ek gıda şeklinde ilerliyoruz ne yapmam gerekiyor cevap verirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118298 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anne karnında iken, anneden geçen "Östrojen hormonunun" etkisi ile olan bir durum. Hatta bazen kız
bebeklerde, doğumdan sonra minyatür bir adet kanamsı bile olur. SAKIN bir şey yapmayın!! Sıkmayın, masaj yapmayın, ovalamayın!!Kendiliğinden 2-3 ayda geçer.
|
|
![]() |
|
Htc0144 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Allah razi olsun bunun bize antibiyotik yazdilar ve endokrine sevk verdiler cok uzuldum iyiki size danismisim iyiki varsiniz 🥹
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118298 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Söylenenlere boşverin.
Çok merak ediyorum, bu doktorlar; 6 sene tıp Fakültesi'nde, 4 sene ihtisasda NE YAPTILAR?? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|