|
18 Aylik Tomografi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pinar06.ozkan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2024 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pinar06.ozkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2024 Saat 15:19 |
Cok Degerli Hocam,
Oncelikle her zaman burada bizlere cok degerli bilgilerinizi sunduğunuz icin cok tesekkur ederim. Sagolun varolun. Size sormadan hic bir doktorun dedigine inanamaz oldum. 18 aylik 11.2 kilo 81 cm bugun sabah 12.00 de basini merdivene carparak kasi cok hafif acildi. Goz cevresi de sisip odem yapinca bir doktora gitmek istedim. Yazlikta oldugumuz icin bulundugumuz bolgedeki tek hastaneye gittim. Acilma icin dikis onermedi her turlu iz kalir dedi. Tomografi cekelim tedbir amacli dedi ama genel durumu ve cok sukur bilinc hali iyi oldugu icin istemedim. Yine de bir anne olarak size sormadan icim rahat etmedi. Aradan 3,5 saat gecti simdi uyuyor ama gozunde morluk ve kasinda acilma mevcud. Yalnizca batikon suruldu, tomografi sonucuna gore ne gerekiyor konusuruz dedi. Bir de bir gun once saniyorum gunes ya da denizdeki tuzlu sudan gozunde alerjik bir durum olustu, gozunun alti ve ici hafif kizardi. Onu da sordum doktora ancak hepsini tomografiden sonra bakariz dedi. Tabii ben tomografi cektirmeden ciktigim icin krem gerekir mi batikon ile pansumana devam etmeli miyim soramadim? Siz bir sey onerirseniz hemen alayim sayin hocam. Degerli vaktiniz icin tekrar cok tesekkur ediyorum.
|
|
![]() |
|
pinar06.ozkan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2024 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pinar06.ozkan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cinsiyet belirtmemisim sayin hocam. Cinsiyet erkek. Tekrar cok tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomografi GEREKMEZ!! Tomografi istemesi, "Tamamen duygusal"!!
Kaş için, resim gönderin. Dikiş gerekenlerde, dikiş yapılırsa, İZ KALMAZ!1
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|