Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ağızda aft
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ağızda aft

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fethiyeakiiiin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fethiyeakiiiin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ağızda aft
    Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2024 Saat 20:17
Sevgili kadir hocam oğlum mart ayında 5yaşını doldurdu kış ayları zaten burnu sürekli dolu ve tıkanık ağzı hep açık 15 gün önce ateşi çıktı ve çok yoğun bi geniz akıntısı boğazda balgam birikmesi ve ses kısıklığı oluştu doktor augmentin dolven ve yatarken allerset şurup verdi kullandık ve ben soğuk buhar verdim ateş geçti balgam bitti tam iyileşti derken cumartesi akşam ateşi tekrar çıktı 39dereceye kadar doktora gittik bağışıklık düştü diye yeni bi virüs almış boğazda uçuk tarzı aftlar çıktı ağız içi ve boğaz uçuk ve mantar tarzı yaralar var ağrı kesici lerle ve dinlenerek geçer sıvı beslnsiin dedi hocam bu arada zaten çok zayıf bi çocuk gözaltları morardı çöktü  kim görse bu ne olmuş böyle deyip duruyor bende tabii etkileniyorum tahlil yaptırsam zaten hastalık süreci ya iyi şeyler çıkmazsa diye korkuyorum iştahı zaten yoktu iyice gitti tabii iyice zayıfladı boyu çok uzun dedi doktor 5yaş 126cm ama kilo 20boyuna göre zayıf hocam bu ağız yaraları kendiliğinden geçermi  göz altlarının iyice çökmesi ve zayıflığı bi sıkıntı mı bi yorum yapsanız iştahı nasıl açılır
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2024 Saat 08:56
2 Kilo fazlası var! 
Ağız içi yaralara Piraldyne sol sürün.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.