|
Ağızda aft |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fethiyeakiiiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2024 Saat 20:17 |
Sevgili kadir hocam oğlum mart ayında 5yaşını doldurdu kış ayları zaten burnu sürekli dolu ve tıkanık ağzı hep açık 15 gün önce ateşi çıktı ve çok yoğun bi geniz akıntısı boğazda balgam birikmesi ve ses kısıklığı oluştu doktor augmentin dolven ve yatarken allerset şurup verdi kullandık ve ben soğuk buhar verdim ateş geçti balgam bitti tam iyileşti derken cumartesi akşam ateşi tekrar çıktı 39dereceye kadar doktora gittik bağışıklık düştü diye yeni bi virüs almış boğazda uçuk tarzı aftlar çıktı ağız içi ve boğaz uçuk ve mantar tarzı yaralar var ağrı kesici lerle ve dinlenerek geçer sıvı beslnsiin dedi hocam bu arada zaten çok zayıf bi çocuk gözaltları morardı çöktü kim görse bu ne olmuş böyle deyip duruyor bende tabii etkileniyorum tahlil yaptırsam zaten hastalık süreci ya iyi şeyler çıkmazsa diye korkuyorum iştahı zaten yoktu iyice gitti tabii iyice zayıfladı boyu çok uzun dedi doktor 5yaş 126cm ama kilo 20boyuna göre zayıf hocam bu ağız yaraları kendiliğinden geçermi göz altlarının iyice çökmesi ve zayıflığı bi sıkıntı mı bi yorum yapsanız iştahı nasıl açılır
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 Kilo fazlası var!
Ağız içi yaralara Piraldyne sol sürün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|