|
Tanışma ve teşekkür |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat193 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2024 Saat 10:49 |
Büyük bir özveri ve samimiyetle senelerdir herkesin sorusuna ve sorununa çözüm önerileri ile destek olan, bizim de çocuğumuzu büyütürken yaklaşık 7 senedir büyük desteğini gördüğümüz kıymetli hocamla yüz yüze de tanışmak nasip oldu. Güzel sohbeti ve misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız hocam, Rabbim size hayırlı, sağlıklı ve uzun ömür versin. Daha nice çocuğun sağlıklı büyümesi adına ve ailelerin gereksiz ilaç, tedavi, masraf ve endişeden kurtulması adına yapacağınız çok şey var. Keşke daha çok çocuk ve aile istifade edebilse.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim. Faydalı olabildim ise, ne mutlu bana.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|