|
Yetişkin için yardım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Edilasek
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Yetişkin için yardımGönderim Zamanı: 04 Ağu 2024 Saat 13:31 |
|
Hocam merhaba biliyorum alanınız değil ama kandırılıyor muyuz öğrenmek istiyorum.
56 yaşında erkek aşırı halsizlik yüzünden doktora gidiyor Çünkü bir böbreği çalışmıyor. Kan testi yapıyorlar ve kan testi sonucu resimdeki gibi çıkıyor wbc düşük olduğundan Viral enfeksiyon kaynaklı olabileceği ciddi hastalıklardan da olabileceği ikisi içinde kanser için tarama yapmaları (preferik yayma yapıyorlar sanırım )gerektiği söyleniyor böbrek değerinin yüksek çıkması içinde tomografi çekiyorlar ve sağlam olan böbrekte de taş olduğu kanalı tıkadığı ve böbreği şişirdiği söyleniyor(hastada sürekli taş oluşuyor). karaciğer değerlerinin yüksek çıkması içinde enfeksiyondan olabileceği söyleniyor. sonrasında vücudunda döküntüler oluyor ona da cildiye doktoru enfeksiyondan olabilir diyor .Sevgili hocam doğrumu söylüyorlar bizi mi kandırıyorlar yoksa gerçekten ciddi bir durum mu var? Yardımcı olursanız çok sevinirim hocam . Çünkü soracak kimse kalmadı daha. Fotoğrafları ekliyorum hocam göstermemizi istediğiniz birşey varsa hemen baktırırız Kadir bey. Çok teşekkür ederim. Bu 1. Gün kan tahlili Bu 2.gün farklı hastane Bu da vücudu hocam Düzenleyen Edilasek - 04 Ağu 2024 Saat 21:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2024 Saat 17:13 |
|
1- Türkiye'de bakılan; GFR değerlerine asla inanmayın. Ne tuhaf değil mi? Her hastanın merte karesi:1.73!!!
Resmen bir yerlerinden uyduruyorlar. Bu ölçüm için mutlaka kan almadan evvel, kilosuna bakılması şarttır. 2- MON değeri yüksek! Enfeksiyöz Mononükleoz . Antibiyotik verilirse, bu şekilde döküntü olur! 3- Hiç bu kadar Hgb'si yüksek Lösemi (Ciddi hastalık) görmedim.. Bunlar neyin kafasını yaşıyorlar? Gidin evinize ve BÜTÜN İLAÇLARI KESİN!! NOT: Böbrek taşları, DÜŞÜK D vitaminine bağlıdır. Baktırabilirseniz, Vitamin D3 baktırın. Baktıramazsanız, Hemen 1 ampul Dvit3 içirin. Eylül ayında ölçtürüp bana yazın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|