|
Gelişim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EMF ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2024 Saat 14:43 |
Hocam merhaba
Bir süredir kafamı kurcalayan bir konu var. Buradan sizin yazılarınızı da okuyorum ve doktora götürmek istemedim, gereksiz tahlil yaparlar ve çocuk da endişeye kapılır diye. Öncelikle size danışmak istiyorum. 7 yaşında bir kızım var. 36,6 kg 128 cm boyunda. 3 yaşından itibaren yaşıtlarına göre daha iri duran bir çocuktu . Bu aralar iştahı çok fazla açıldı . Sürekli abur cubur yiyen bir çocuk değil ama yemek yemeyi seviyor. Birkaç aydır da koltuk altında hafif tüylenme var. Sizin yazılarınızdaki gibi erişkin tarzı bir kıllanma değil. Tüy kıl arası bir formda. Ek olarak teri ve ayakları çok kötü kokuyor.hatta Bazen duş aldığında bile geçmeyecek şekilde bir koku oluyor. Bu konuyla ilgili ne yapalım ? Öneriniz nedir? Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sağlıkla sevgiyle kalın..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyuna göre bile;10 kilo fazlası var.
Bir Endokrin doktoru görsün.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Ağu 2024 Saat 19:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|