|
ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zuhalgeler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalgeler
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Tem 2024 Saat 22:08 |
Hocam merhaba,
13 yaşında oğlum tam 1 hafta önce ateşlendi, Ateşi önce 38,5 daha sonra 39,5'a kadar yükseldi. Daha sonra 1 kere kustu ve ishal başladı. Ateş 2 gün sürdü, ishal ise 3 gün kadar sürdü. Hala günde 3-4 kere cıvık şekilde kaka yapıyor. Bu durum normal midir? ne zaman normale döner acaba?
|
|
![]() |
|
Hayrunnisa ates ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2024 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayrunnisa ates
![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi günler oğlum dün ıkınarak yeşil kaka yaptı ishal gibiydi kılcar damar şeklinde hafif kan vardı hemen doktora götürdük inek sütü alerjisi dendi
Eve geldik bugün kan yok yeşil kaka yapıyor az az sıvı arada sarı sadece takip ediyorum hiçbişey vermedim. Başka Bi problem olabilir mi İnek sütü alerjisi olsa hemen Bi günde geçer mi 38 haftalık doğdu 2430 kg 4 ay 6 günlük şuan 6950 kg kayınvalidem üşüttüğün için sütten geçti diyor ondan yeşil kaka yapıyormuş. Kilosu normal mi son 3 aydır tek göğsümle emziriyorum yeterli oluyor mudur sizce kayınvalidem arada ağladığın da aç mı sütün yetmiyor herhalde diyor doktorumuz mama vermene gerek yok sütün yetiyor diyor. Keyifli Bi çocuk siz ne düşüyorsunuz hocam psikolojik olarak artık bunları duymaktan bıktım ağlarsa hemen sütüm yetmiyor diye düşünüyorum tek göğsümle
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
- zuhalgeler: Tipik bir ishal vak'ası. Tamamen normal. Sakın ilaç kullanmayın, sakın ateş düşürmeyin.
- Hayrunnisa: 1- Lütfen bir daha başkalarının sorularına yama yapmayın. 2- Türkiye'de çocuk doktorları; - Her öksürene Astım derlerdi, şimdilerde Zatürre diyorlar. - Her öksürene Akciğer Röntgeni çektirirler. - Her kusana,"Reflü" derler. - Her kanlı kakaya, "süt allerjisi" derler. - Her ishale, amip ilacı ve Probiyotik verirler. - Her ateşli çocuğa; antibiyotik verirler, asla Grip teşhis etmezler. 100gram fazlası bile var! Aynen devam edin. SAKIN evdeki yaşlı kadınların zırvalamalarına aldanmayın. Onların derdi; siz memeyi kesin ki onlar bebek besleyebilsinler ve heveslerini alsınlar! 4 aydan sonra anne sütü yetmediğinde, mamalara gerek yoktur, kutu sütlerinden verebilirsiniz. |
|
![]() |
|
Hayrunnisa ates ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2024 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hayrunnisa ates
Daha yeni uygulamayı kullanmayı öğreniyorum kusura bakmayın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|