|
yetişkin idrar yolları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Tem 2024 Saat 08:31 |
47 yaşında kadınım .Geçen yıl idrarda yanma sık tuvalete gitme şikayeti ile tahlil yaptırdım krsital zarflar(urolojiye gittim kum dökmüş olabileceğimi söyledi ultrasondaailede böbrek rahatsızlıkları var vucud taş yapabiliyor bol su iç dedi doktor ) lökosit falan çıktı nitrit pozitif değildi ..
sonra sık idrara çıkmaya koku da eklenince bactirim tablet 5 gün kullandım, iyi geldi hocam idrar yolu enfeksiyonu belirtileri vardı .yaz geldi havuz v.s tekrar başladı şikayet hiç tahlil yaptırmadan bactirim tekrar başladım gene koku sık idrara çıkma yanma şikayetlerimi bitirdi ....kadın doğum doktoru da benim ile alakalı değil idrar torbasında sarkma yok demişti egzersiz (bazen kaçırıyorum bir kaç damla sanırım ) yapabilirsin demişti ... nitrit pozitif olmasa da bactirim iyi gelmesi şikayeti azaltması hatta nerde ise kesmesi tam anlayamadım hocam ..... evli bir bayanım eşim ile de alakalı olabilir mi bilmiyorum ... bu tedavi ikidir iyi geliyor ,zarar veriyor muyum bilemedim yada birşeyi atlıyor muyum . |
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir zararı olmaz. Bactrim; tamamı idrarla atılan en az zararlı bir antibiyotiktir. Hatta tam olarak da
antibiyotik değildir. Sulfonamid olup, kimyasal maddedir. Bu sebeple, bir sistit başlıyor ise hemen önler. Yazarlar kısmından; "Bactrm nedir, ne değildir" makalemi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|