|
Candida |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Tem 2024 Saat 01:02 |
Hocam merhaba
(41 yaş/kadın) Size candida mantarı hakkında danışmak istiyorum. Dilimin üstü 7-8 aydır bembeyaz bir tabakayla kaplı. 1-2 gün düzeliyor sonra yine aynı. Sabahları çok kalın bir tabaka oluyor dilimi temizliyorum. Gün içinde beyazlık devam ediyor. Vajinal akıntım ve Sinüzit sürekli oluyor.(şu an sinüzitim) Dizimin alt kısmında şişlik var, ödem gibi günden güne artıyor. Evde candida testi diye birşey gördüm onu yaptım. Test göre candida var çıktı. (ne kadar doğru emin değilim) Bardaktaki Suya tükürüp, aşağı doğru saçaklanma oldu. 6 yaş oğlumunda dili beyazımsı. Oda sık hasta olur. Tükürük testi saçaklı. Eşimin ve 11 yaş oğlumun dili pembemsi. Tükürük testi normal. Dilin beyaz olması ve diğer belirtiler candida mantarının arttığını mı gösterir. Bilimsel bir testi var mı?Dildeki bu beyaz tabaka nasıl geçer? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Candida enfeksiyonları:
1- sadece hayatın ilk 1 ayında bebeklerde olabilir. 2- uzun süre ve devamlı Antibiyotik kullanım sonucu ağız içi steril hale getirilince olur. Candida sahtekarlığı bir aralar Amerika'da çok yaygındı, orada adam gibi devlet ve Sağlık bakanlığı olduğu için canlarına okudular! Sakın o "testlere" itibar etmeyin. Tamamı şarlatanlıktır! Ama bizde her türlü sahtekarlıklar serbestçe uygulanabiliyor. Akşamları yatmadan önce tatlı/şekerli/unlu gıda yemeyin, Son yediğiniz tuzlu olsun. Altta uzun yazının özeti var: In 2019, the Medical Board of California reprimanded John Edward Humiston, M.D. for negligence in the care of two patients. In one of the cases, he prescribed alleged anti-Candida supplement protocol [14]. The Bottom LineI believe that practitioners who diagnose nonexistent “yeast problems” should have their licenses revoked. Some apply this diagnosis to nearly every patient they see. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Tem 2024 Saat 09:31 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|