|
Diş çekimi hk |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mervece
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Diş çekimi hkGönderim Zamanı: 25 Tem 2024 Saat 17:58 |
|
Merhaba hocam 9,5 yaşında kızımın sag ust arkaya doğru azı kök dişi curumustu geçen hafta üzeri apse yapmıştı bir kaç gün antibiyotik kullandık ağrısı epeyce hafifledi bugün doktora götürdüm çekelim dedi çekime başladı neredeyse 1 saat sürdü çok zor çekti parçalayarak çekti ve kızım çok şiddetli ağladı ağrı yaptigini söyleyerek.Hocam hala enfeksiyon mu var acaba dedim doktora ama iyi görünüyor dedi çekim bittikten sonra yan dişe çok yapışmış bu diş o yüzden çok zor çektik hayatımda çektiğim en zor süt diş oldu dedi , antibiyotik falan da vermedi hocam benim sorum şu ,bu kadar zor çekildiğine göre ve yakın zamanda apse yaptığına göre antibiyotik kullanmak gerekmez mi ve hocam eğer hala enfeksiyon varsa ve çektiyse tehlikeli midir bu durumda dişi cekmek ,bu şekilde olunca çok endiselendim şimdiden çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Tem 2024 Saat 20:41 |
|
Bilemem. Şartları bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
Mervece
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Tem 2024 Saat 21:29 |
|
Çok haklısınız hocam kaldığımız yer ufak bir ilçe başka diş doktoru da yok ondan dolayı fikrinizi almak istedim peki hocam birkaç gün takip edeyim yara iyileşir herhangi bir sorun da yasamazsa endiselenmeye veya doktora götürmeye gerek kalmaz sanırım değil mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Tem 2024 Saat 09:53 |
|
Kötü bir şey olsa; ateş ve/veya ağrı olur.
|
|
![]() |
|
Mervece
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Tem 2024 Saat 10:47 |
|
Çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|