|
Dolaşım bozukluğu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Guldenergin
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 11 May 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Guldenergin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Dolaşım bozukluğuGönderim Zamanı: 25 Tem 2024 Saat 00:14 |
|
Hocam1.si 4 yaş cocuklarda dolaşım bozukluğu belirtileri nedir hangi dr gitmeli hangi testler yapılmalı lütfen bilgi alabilirmiyim
Ve 2.cocuklarda son zamanlarda çok duyar oldum ağır metal birikimi diye bilmiyorum doğrumu yanlışmı bunu nasıl öğrenebiliriz kan ve idrar testinde net bilgi alırmıyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Tem 2024 Saat 10:05 |
|
Böyle zırva "geyik muhabbetleri" ile uğraşmıyorum.
Bunların tamamı aşşağılık şarlatan doktorların uydurmalarıdır! Geçmiş senelerde bunların örneklerini çok gördük. O zamanlar bu aşşağılık sahtekarların dillerini bir yerlerine soktuğumdan beri 20 seneyi geçkin süredir bu zırvalıklar yoktu! En son, aşılardaki "civa" Otizm yapıyor, aşı yapılmış çocuklarınızı bana getirin, "ağır metal zehirlenmesi" tedavisi yapalım diyen bir sarlatan Nörolog kadın vardı! Epeydir yer yüzüne çıkamıyordu, galiba gene faaliyete geçti! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|