|
Eğri işeme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 463 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Tem 2024 Saat 19:26 |
Merhaba kadir bey oğlum 4 yaşında 2.5 yaşında bezi bıraktık lazımlık kullanıyor gece gündüz kaçırma hiç yok ciddi hastalanmadıkça tutuyor klozet sevmiyor ilk oturarak ögrettiğimiz için ayakta işemek istemiyor. Pipisini tutup oturarak işiyor ancak 3vaydır sıkça altını ıslatıyor oturakta popo kısmına yada yere işeme başladı kutuyu tutturamıyor babası sünnet için ısrarlı eğri işiyor deri yüzünden diyor ben gerekmedikçe ötelemiyorum büyüyünce istediği zaman kestirir diye ama eğri işeme neden olabilir sünnet derisi içinmi birde eli bu aralar sürekli pipide kaşınıyor diyor ama görünürde bir şey yok arada ucu morarıyor sabunlu suya oturduğunda geçiyor uyurken bile bacak arasına yastık koyuyor pipi rahat oluyor diyor pek pipi mevzuları anlamadığım için önemlimi bilemedim birde geç kaldın 4 yaş sünnet olmaz diyorlar 7yaş uygunmuş neden olabilir
Düzenleyen yagmurb - 17 Tem 2024 Saat 19:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Çocuk Cerrahı ile görüşün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|