Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İlaç doz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İlaç doz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guldenergin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 244
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Guldenergin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İlaç doz
    Gönderim Zamanı: 30 Haz 2024 Saat 23:59
Hocam 3 yaş 18 kilo bağirsakta parazit hakkında şüphelerim olduğunu daha önce yazmıştım size cvp olarak en ufak bir şüphede bile andazol kullanın demiştiniz..ama dozunda kararsız kaldım bazı yorumlarda 3 gün 20 ml bazılarında tek doz 10 ml bilr yeterli olur demişsiniz ecz arkadaş ta sadece tek doz 10 ml sabah ver yeterli gelir çünkü emin değilsin demişti şimdi biz nasıl kullanalım tek doz sabah akşam 10 ml mi 3 gün mü yada bir seferlik 10 ml yeterlimi 3 yaş sadece ağızda salya ve beyaz lekeler mevcut

Düzenleyen Guldenergin - 01 Tem 2024 Saat 00:00
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119493
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2024 Saat 08:26
Kıl kurdu için 1 gün ve tek doz yeterlidir. 
Ascaris için 3 gün kullanılmalıdır. 
Emin değilseniz, 3 gün kullanın.
Bunlarla benim "kafa yapılarımızın" arasındaki fark işte bu! O yüzden anlaşamıyoruz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.