|
Öksürük ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haz 2024 Saat 21:29 |
Doktor bey oksuruklh hastaliklarin değerlendirilmesi kısmından geliyorum şuan orada eksikmi var devamı falanmi var çünkü hiçbiri uymdi bizim duruma öksürük var ateş var geçmeyen bir ateş parsetomol veriyorum ama tekrar yükseliyor dört saat içinde öksürük değişik bı öksürük balgam yok mukus yok ateş 39 u geçiyor bırakırsam aşırı halsizlik oluyor ates yükseliyor titreme oluyor üşüme sayıklama doktora goturduk sözde öksürük için dekort diye bişey alın dedi meyve suyuyla verin ses tellerinde şişme olabilir falan dedi bende bikere bronşit olduğunda prednol verilmişti hayal gördü dedim o zaman bundada aynı etki olur dedi kullanma dedi onun yerine ventolin kullan dedi kullanmadım henüz ama çocuk ruh gibi hastalığın şuan üçüncü günü öksürük artıyor azalmıyor ama çıkan bişi yok kuru öksürük birde oksururken garip bı ses çıkıyor boru sesi gibi bişi :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Turk doktorlarinin "oksuren cocuklara" verdikleri hicbir ilaci kullanmayin.
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun! Oksuruk tablosunu, "Atesli Hastaliklar" tablosu ile beraber degerlendirin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Haz 2024 Saat 08:49 |
|
![]() |
|
Ayşe Çalık ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayşe Çalık
Krup olabilir mi acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Krupo öksürüğü GECE tutar ve 3 gece olur. Sonrası sıradan Grip gibidir.
Gece sıkıntıya sokuyursa, sarıp-sarmalayın ve soğuk havaya çıkarın.
|
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Oksijen ölçümü gece 86 83 e kadar düşüyor doktor bey alp-121
Mcv75.4 Mch 25.1 EOS 0.06 Urikasit 5.8 Sedimentasyon bı saat 29 Sodyum 133 Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 01 Tem 2024 Saat 08:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben bu tahlillere hiç itibar etmem ve güvenmem.
Ben çocuğa bakarım!! Morarma, solunumda hızlanma, kalp çarpıntısı varmı? Yoksa; tamamına boş verin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Kalp çarpıntısıni bilmiyorum doktor bey fakat solunumu hızlı nh 167 oluyor bazen iştah hiç yok dün ogleden sonra ikiden beri hicbisey yemiyor morarma yok birde bu oksijen ölçüm cihazı varya doktor bey bu cihaz sağa sola dönünce farklı sonuçlar çıkarabiliyor mu kalbin yerine göre oksijenin bu yaştaki çocukta kaç olması gerekir uyanıkken ve uyurken normal kabul edilen değerler nedir
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 01 Tem 2024 Saat 09:26 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çocuklarda "Erişkin" Oxymetre KULLANILMAZ!!Daima düşük çıkar.
Çocuk cihazı farklıdır.!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|