Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Öksürük ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük ateş
    Gönderim Zamanı: 26 Haz 2024 Saat 21:29
Doktor bey oksuruklh hastaliklarin değerlendirilmesi kısmından geliyorum şuan orada eksikmi var devamı falanmi var çünkü hiçbiri uymdi bizim duruma öksürük var ateş var geçmeyen bir ateş parsetomol veriyorum ama tekrar yükseliyor dört saat içinde öksürük değişik bı öksürük balgam yok mukus yok ateş 39 u geçiyor bırakırsam aşırı halsizlik oluyor ates yükseliyor titreme oluyor üşüme sayıklama doktora goturduk sözde öksürük için dekort diye bişey alın dedi meyve suyuyla verin ses tellerinde şişme olabilir falan dedi bende bikere bronşit olduğunda prednol verilmişti hayal gördü dedim o zaman bundada aynı etki olur dedi kullanma dedi onun yerine ventolin kullan dedi kullanmadım henüz ama çocuk ruh gibi hastalığın şuan üçüncü günü öksürük artıyor azalmıyor ama çıkan bişi yok kuru öksürük birde oksururken garip bı ses çıkıyor boru sesi gibi bişi :(
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118707
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2024 Saat 08:45
SAKIN; Turk doktorlarinin "oksuren cocuklara" verdikleri hicbir ilaci kullanmayin. 
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun! 
Oksuruk tablosunu, "Atesli Hastaliklar" tablosu ile beraber degerlendirin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Haz 2024 Saat 08:49
Yukarı Dön
Ayşe Çalık Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayşe Çalık Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2024 Saat 18:49
Krup olabilir mi acaba
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2024 Saat 20:49
Krupo öksürüğü GECE tutar ve 3 gece olur. Sonrası sıradan Grip gibidir. 
Gece sıkıntıya sokuyursa, sarıp-sarmalayın ve soğuk havaya çıkarın. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2024 Saat 08:09
Oksijen ölçümü gece 86 83 e kadar düşüyor doktor bey alp-121 
Mcv75.4

Mch 25.1

EOS 0.06
Urikasit 5.8
Sedimentasyon bı saat 29
Sodyum 133

Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 01 Tem 2024 Saat 08:22
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2024 Saat 08:36
Ben bu tahlillere hiç itibar etmem ve güvenmem.
Ben çocuğa bakarım!! 
Morarma, solunumda hızlanma, kalp çarpıntısı varmı? Yoksa; tamamına boş verin. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2024 Saat 09:23
Kalp çarpıntısıni bilmiyorum doktor bey fakat solunumu hızlı nh 167 oluyor bazen iştah hiç yok dün ogleden sonra ikiden beri hicbisey yemiyor morarma yok birde bu oksijen ölçüm cihazı varya doktor bey bu cihaz sağa sola dönünce farklı sonuçlar çıkarabiliyor mu kalbin yerine göre oksijenin bu yaştaki çocukta kaç olması gerekir uyanıkken ve uyurken normal kabul edilen değerler nedir

Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 01 Tem 2024 Saat 09:26
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2024 Saat 17:47
Çocuklarda "Erişkin" Oxymetre KULLANILMAZ!!Daima düşük çıkar.
Çocuk cihazı farklıdır.! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.