|
Ateş ve öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nalanalan2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haz 2024 Saat 14:23 |
Hocam kızım 9 yaşında 38 kilo. 5 gün önce ateş ve baş ağrısı başladı. İlk 2 gün eklem ağrısı çok olupta huzursuzlandığında
Bir kaç kere Dolven ve Calpol verdik. 3 gündür onlarıda vermiyoruz Bal limon - Serum Fizyolojik - Cold Mix le devam ediyoruz Hocam önceki griplerde kendiliğinden ter gelipte ateş düştü mü daha da çıkmazdı. Ateşli dönem bitti derdik. Şimdi gece ter geliyor ateş 37,5 a düşüyor. Gün içinde yine 39 -40 oluyor. İştahsızlık başladı. Ateş yükseldikçe halsizlik artıyor. Öksürük ataklar halinde geliyor o da çok yorucu oluyor. Kuru öksürük. Balgam çıkmıyor. Dilde beyazlık var ama pas gibi değil. Ağızda kötü koku yok. Hapşırma burun akıntısı tıkanıklığı yok. Grip olduğunu düşündük Ama ateşin düşüp düşüp tekrar çıkması bizi şaşırtıyor. Sürekli dinlenme halinde. Ateş Harekete bağlı artmıyor Böyle devam mı edelim hocam sizin görüşünüz nedir Çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip. Viruslarin normal seyri boyledir. Viruslerle ilgili yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
nalanalan2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
Teşekkür ederiz hocam. İyi ki varsınız. Sizden duymak güven veriyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
Hocam tekrar vaktinizi alıyorum. Kızım dün çok daha
bitkinleşti. Huzursuz, halsiz iki adım yürümeye enerjisi yok. Öksürük de çok yoruyor. Öksürüklü hastalıkların değerlendirmesi tablosuna baktığımda zatürre gibi de geliyor ama solunum sayısı 9 yaş dakikada 20 -22 zatürreye uymuyor değil mi hocam. Bir şeyler yediğinde hafif karın ağrısı oluyor. Kan
tahlili yaptırmamızı önerir misiniz? Bal limon + Serum Fizyolojik + Cold mix le devam etsek yeterli olur mu? Bir
de cold mix için gece yatarken damlatın yazıyorsunuz. Öksürük çok şiddetlenince
gün içinde de bir mendile damlatıp yakasına
koyuyorum. Günde 3-4 kere cold mix yapmış oluyorum doz aşımı var mı yanlış mı
yapıyorum Hocam
arşivde dahil her şeyi okumaya çalışıyorum. Yıllardır sizden öğrendiklerimizle
kızımı büyütüyoruz. Allah sizden razı olsun İyi
ki varsınız. Yıllardır her gribi 2 gün yüksek ateş yapar sonra ateş düşerdi.
2017 den beri ilk defa bu kadar uzun süreli yüksek ateş yaşıyoruz. Bilmeme
dönüp dönüp tekrar okumama rağmen acaba yanlış mı anlatıyorum eksik mi
anlatıyorum diye düşünüyorum. Kusura bakmayın ne olur. Dilinin
resmini gönderiyorum. Bir de siz bakar mısınız
https://www.facebook.com/photo/?fbid=469677339043258&set=a.101213935889602 https://www.facebook.com/photo/?fbid=469682102376115&set=a.101213935889602
Düzenleyen nalanalan2 - 24 Haz 2024 Saat 13:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimler acilmiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|