|
Yürüme ve konuşma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kge ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2024 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haz 2024 Saat 11:55 |
Hocam merhaba size daha önce yazmıştım. kızım 22 aylık oldu ama hala yürüyemiyor. Aslında tam olarak şöyle bir yerlere tutunarak yürüyor.Bağımsız olarak 6-7 adım atıyor. Elimizi tutarak sürekli gezmek istiyor.fakat hiç emeklemedi ve oturduğu yerden kalkmakda veya eğilip bir şey almakta sorun yaşıyor. Daha önce söylediğim gibi ortopedi, nöroloji ve çocuk doktoruna götürdüm motor gelişim geriliği hariç birşey söylemediler . Sadece mr çekilebilir demişlerdi ama Daha öncesinde size danışıp çektirmedim. Ergoterapi ve fizyoterapi aldırıyorum haftada 1 kez. Konuşması ise sadece 3-4 kelime söylüyor. Fakat bu kelimeleriyle bile herşeyi anlatıyor. Mesela baba bak bu gibi şeyler söylüyor fakat bu kadar. 2 yaşına yaklaştıkça endişelerim artıyor. Yönlendirmenize ihtiyacım var. Ne yapmalıyım?
Düzenleyen Kge - 18 Haz 2024 Saat 11:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119927 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Çocuk Nöroloğu görsün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|