|
Yüzümdekiler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2024 Saat 23:02 |
Hocam 31 yaşında bayanım. 2 gün önce yüzümü her zaman kullandigim ama hiçbir zaman sıkıntı yaşamadım baya kaliteli bir güneş kremini sürdüm bilmiyorum ondan mı oldu yüzüm ertesi gün kalktığımda pütür pütürdu. İki gündür sadece su ile yıkıyorum ama sanki yayılıyor gibi de . Boynuma güneş kremi surmemistim oraya doğru iniyor ve yanma kaşınma hissi var. Aynı ucuklardaki yanma kaşınma hissi gibi. Bir de uçları ara ara beyaz iltihaplaniyor. Ne olmuş olabilir
|
|
![]() |
|
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117154 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ürün "sahte" olabilir.
Yüzünüzü sabunlu sıcak su ile yıkayın ve günde:2x1 Hipokort merhem sürün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|