|
Tahlil sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Urazereninannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2024 Saat 13:58 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Brusella, Frengi ve AIDS, NİYE bakıldı?
Anemi:Yok Antibiyotik:Gerekmez. Kan hastalığı:Yok. Gripal bir hastalık geçirmiş veya geçiriyorsunuz.
|
|
![]() |
|
Urazereninannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
Enfeksiyon bölümüne tekrarlayan bogaz enfeksiyonu icin basvurmustum.Boynumdaki lenflerin ele geldigini soylediklerinde bunun İki hafta once kafamda cikan kasintili kabuklu yaralardan( bunun yaglanmaya bagli oldugunu tahmin ettigimi de soylemistim) kaynaklanabilecegini soylemistim. Ve suan balgamli öksürük sikayetim de vardi. Bunlardan herhangi biri icin istemis olabilirler mi?
Düzenleyen Urazereninannesi - 07 Haz 2024 Saat 19:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ya cahillik ya da sahtekarlık!!
Türk doktorlarında bu "boyun lenfleri" takıntı halindedir!! Boynunda HER Lenf bezi olanda Lenfoma ararlar! Bu sahtekarlıkla iligi yüzlerce yazı yazdım onları okuyun. Öksürük vücudun savunma mekanizmasıdır. Sakın Türk doktor aklı ile öksürük kesmeyin. Çok okumanız lazım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
Hocam sizi keşfettiğimden beri, elime telefonu alinca yaptigim ilk sey foruma girmek oluyor. Eskiden sosyal medyada takilirken artik sizin cevaplarinizi ve yazilarinizi okuyarak geciyor telefon basindaki zamanim. Keşke sizden ders alabilmek mümkün olsaydi da cok daha fazlasiini alabilseydik sizden. Bu vesileyle bilgilerinizi tecrubelerinizi bizlerden esirgemediginiz ve en onemlisi bunu karsiliksiz yaptiginiz icin size minnetarim. İyi ki varsiniz hocam.
Bu arada idrar tahlilini kendim istemistim. İdrardaki eritrosit varligi onemli olabilir mi? yanma ve agri gibi sikayetlerim yok çünkü.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hanımlarda belirli miktarlarda Eritrosit çıkabilir. Tek başına ve bu miktarlarda bir analamı yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|