|
Geniz eti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2024 Saat 14:26 |
Hocam biliyorum kizacaksiniz sürekli aynı soru diye ama yazmadan da duramam .
İki buçuk yaşında kızım var . Genizeti büyük . Çoğu zaman uykusuz kalıyoruz uyku apnesi de var . Özeller ameliyat yanlısı diye samsun tıp a gittim belki kar amacı gutmeyince farklı sonuç alınır diye . Kamerayla baktilar . Hasta olmadığı halde geniz eti çok büyük . Baya büyük hemde hocam . Eylülde okula başlayacak . Prof okula vermeden ameliyyat ettir dedi . Beynine oksijen gitmez derslerinden geri kalır dedi . Dedi de dedi bir sürü şey saydı . Benim kız gibi aşırı büyük geniz eti olan çocuklar için ameliyat kurtuluş değil mi hocam. Hiç kaliteli uyku uyudugumuz yok okula gitmediği halde . Ne gündüz ne gece hiç kaliteli uyuyamiyor . Ne dersiniz :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Prof okula vermeden ameliyyat ettir dedi . Beynine oksijen gitmez derslerinden geri kalır dedi . Dedi
de dedi bir sürü şey saydı . " Yerseniz! Yazılarımı okumazsanız; böyle Çakalların eline düşersiniz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 May 2024 Saat 17:37 |
|
![]() |
|
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okudum okumaz miyim . Hep okuyorum. Ama şimdi eşim de vardı Dr un yanında artık ameliyat için gün sayıyor . Ben istemiyorum tabiki . Allah yardımcımız olsun ne diyim. Hastaneler deseniz bı dünya kalabalık kimseye sıra gelmiyor . Gidiyoruz elimiz boş geri dönüyoruz . Gerçekten yaşamak çok sıkıcı . Okulu ayrı dert hastanesi ayrı . Hele bakıcı davası tüm yaşam enerjimi soldurdu 😔 bunları da dertleşmek için yazdım . Okumayın . Önemsiz görülen hayatlardan önemsiz bir mesaj sadece.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|