|
Streptokok |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
3 gonca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 May 2024 Saat 22:53 |
Iyi gunler Kadir bey .7 yaşinda oğlum 1 haftadır grip.sizden ögrendiğimden doktora gitmedik ve evde dinlendik toparladı . Bogaz agrisi burun tıkanıklıgı 3. günde1gece ateş ve öksüruk eklendi.Sınıftada birçok çocuk hasta. Bugün 1 tanesi testi pozitif gelmiş
Yıllardır sizin takip ettiğim için grip arazları var diye doktora gitmedik .ates ağız kokusu ve pas lekesi 3 lüsü olmadığı için test yaptırmadım. Şimdide, eger hasta isek ve tedavi olmadığımız icin sorun olur mu? Biraz evhamlı biri olduğum icin korktum. Sınıfta biri pozitifse diger çocuklarda pozitif olmak zorunda mı?Yoksa biri streptokok digeri grip durumu olur mu?Kusura bakmayin hocam sizide sıkmak istemiyorum ama burda kimseye güvenemiyoruz. En dogru bilgiyi sizden ögrenmek istiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozitif olan NE?? Birisi pozitif (her ne ise) herkes pozitif olacak diye bir şey yok!
Covid:(+) mi? Strep-A Testi:(+) mi? Influenza:(+) mi? Eğer Strep-A Testi (+) ise, herkes olacak diye bir şey yok. Ben Kadıköy Maarif Koleji'nde yatılı okurken, 3. sınıfta "Eklem Romatizması" oldum, koca okulda benden başka kimsede olmadı. Streptokok hastalıklarında: karantina UYGULANAMAZ! Sınıftaki herkese ilaç verilmez. Türk doktor zırvalarına kanmayın. |
|
![]() |
|
3 gonca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Streptekok pozitif anladıgima gore.beta pozitif demisler.
Cevabıniz icin teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|