|
Tekrar eden kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sdoruk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 May 2024 Saat 03:47 |
Hocam merhaba,
Önceden de bu konuda sizden bilgi almıştım. Konuyu biliyorum aslında. Yeni olarak illadin fısfıs değil artık damla kullanmak daha mantıklı bunu verdiğiniz cevaplardan yeni öğrendim. Sormak istediğim konu kulağa su kaçtığında banyo yaparken az da olsa bu kulak ağrısına neden olur mu? Sanki hep bu tarz durumlardan sonra bu kulak ağrısı oluyor ve biz de aynı tedaviyi uyguluyoruz gibi. Teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ASLA olmaz.... Ne banyoda ne denizde kulaga su kacmasi ile HICBIR sey olmaz! Tamamen Turk doktor
uydurmasidir! Hadise, Oztaki borusunun Grip sonrasinda kapanmasidir, o yuzden de ASLA antibiyotik de gerekmez. Bir tek istisnasi: Kulak zarinda kalici olarak delik olusmussa , o zaman kulagin korunmasi gerekir. |
|
![]() |
|
sdoruk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok sağolun. Siz su sonrası ağrı sadece kulak zarı delik olursa dediğiniz için okuldaki doktora otostop ile bakmasını rica ettim. Zarlarda sorun olmadığını ağrıyan kulakta (ki illadinden sonra azalma oldu) iç kulak değil dış kulak iltihabı olduğunu söyledi. Bunun için de siprugut kulak damlası kullanın dedi. Dış kulak iltihabı varsa kullanmalı mıyız? Ayrıca su kalmasıyla dış kulak iltihabının bir bağlantısı olabilir mi? Şimdi teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, sakaın o sahtekara inanıp da kulak damlasını kullanmayın. Bunlar resmen PUŞT!!
Kulakta su kalmaz!!! Vücut ısısı ile hemen buharlaşır. Türk doktor zırvalarına kanmayın. Onlar sizin iyiliğinizi değil daha beter olmanızı isterler.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 May 2024 Saat 10:16 |
|
![]() |
|
Hocam çok sağolun. Son olarak anladığım kadarıyla dış kulak iltihabı da olsa illadine devam ediyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Meslek hayatım boyunca çocuklarda "Dış kulak iltihabı" görmedim. Devamlı kulağını kurcalayan yaşlılarda
olur. Türk doktor palavralarına kanmayın. Kasten kulak damlası kullanmanız için uyduruyorlar. Bu sayede iş büyüyecek ve uzayacak. Devamlı doktora taşınacaksınız en sonunda rezil edilmiş kulak zarı yokedilmiş kulağa mikroşirürjik yöntemle suni kulak zarı ameliyatı yapılana kadar! |
|
![]() |
|
Tamam hocam teşekkür ediyorum. Kolay gelsin. İyi haftasonları.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|