|
Sürekli ağlıyor bana yapışık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2024 Saat 17:17 |
Kadir hocam kızım tam 30 aylık bu zamana kadar hep ben kendim büyüttüm babası askeri personel olduğu için bazen 6 ay gitti gelmedi bazen 1 ay içinde 20 gün bende tek başıma hep baktım tek beni gördü sürekli bu yüzden mj acaba diyorum ama anlam veremedim kızım hocam bir parka gideriz kimseyle oynamaz illa beni de yanına alır öyle gider çocukların içine
Kaydırağın başında 5 çocuk varsa gitmiyor kalabalığa ben aşağıda bekleyeyim kızım sen sıranı bekle kay diyorum ağlıyor kalabalığa girmekten korkuyor sürekli Bana ve babasına yapışık kalabalık ortamlarda biz gözünün önünde olsak bile park kalabalıksa o park merdivenlerden bizsiz çıkmıyor artık sürekli ağlaması bize yapışması acaba gerçekten psikolojik olarak sorun mu var diyorum .biz az ötede onu beklesek bile o elimizden tutuyor her yere gidiyor kalabalık çocuk ortamlarına girmiyor korkuyor. Konusma olarakta daha aktif bir konuşması yok bazı kelimeleri çeviriyor sadece
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Huyu boyle. Sizinle bir ilgisi yok, yumurtadan boyle cikti. Zamanla alisacak . Cok ustune de dusmeyin.
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocama katılıyorum. Bende öyleyim. Herkes arkadaş canlısı olacak diye bir şey yok. Büyüyünce iş başa düşünce alışır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|