|
Çok acil zehirlenme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
necla_211 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2020 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı necla_211
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2024 Saat 22:44 |
Merhaba hocam 5 yaşındaki kızım cumartesi sabah kahvaltıdan birkaç saat sonra halsizlesmeye başladı başım ağrıyor diyordu sonra ateşi çıktı saat 16 gibi birkez kustu sonra yatmadan kaka yaptı ishaldi gece uyandı altına kaçırdı tuvalete yetişemedi ishaldi sabah uyandıktan öğleye kadar 5defa yine ishal kaka yaptı altına kaçırır derecede karnım ağrıyor diyor sürekli canı hicbisey istemiyor anca 1 2 lokma pazar olduğu için acile götürdük doktor serum yaptı zofer biteral parol 100cc izotonik su tahlil yaptı tahlil sonucuna göre wbc 12.75 diğer farklı çıkan değerler hct high 41.37 rdw low 10.54 notrofil % high 78.7 notrofil high 10.04 lenfosit% low 11.82
Tahlil sonucuna göre doktor mikroplu bisey yemiş dedi ve reçeteye medpamid diafurly pedifen yazdı Şimdi hocam bende de Bi tuhaflık vardı dün gece sabaha kadar karın ağrısı mide bulantısı halsizlik diğer aile uyelerinden farklı olarak cumartesi kahvaltıda ikimizde haşlanmış yumurta yedik ama kızım çok ağır oldu ateşinde sürekli var ishal hala devam ediyor hocam lütfen yardım edin ne yapalım ilaç kullanmaya korkuyorum çünkü seneler önce ben de yumurtadan zehirlendigimde kızım gibi olmuştum
|
|
Necla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119550 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikroplu bir gıda yemişsiniz. SAKIN hiçbir ilacı kullanmayın, sakın ateş düşürmeyin.
Serum ancak; kusma ve ishal beraber olursa gerekir. Türk doktorları artık bu işin cılkını çıkarmış durumdalar! Selam verene Serum takıyorlar! Tuz-şeker eriyiği olarak en rahat alınan: %50 Vişne suyu/soda karışımıdır. Bunu için.
|
|
![]() |
|
necla_211 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2020 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı necla_211
Hocam dediğiniz gibi hiç bir ilaç vermedik bugün uyandı yine sık tuvalete gitme devam ediyor, kakasını rengi koyu yeşil ve birlikte kan geliyor hocam ne yapalım yardım edin lütfen
|
|
Necla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı necla_211
Hocam gelen kan kirmiziydi
|
|
Necla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119550 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN ilac vermeyin. Ishal kesici ilac kullanirsaniz, mikroplar atilamaz ve ATES cikar!
Kan tabii ki "kirmizi" olacak!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı necla_211
Hocam en sonda damla damla geldi Bi dahaki yaptığında makatta çatlak olmuş orda geliyor olabilir mi?
|
|
Necla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı necla_211
Hocam dediğiniz gibi hiç bir ilaç vermedim. Ateşi düştü şu an canı biseyler yemek istedi. Biseyler yedi genel durumu biraz iyiye gidiyor galiba
|
|
Necla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilac vermeyince bu sekilde daha cabuk iyilesir!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|