|
Kasinti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umayey ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nis 2024 Saat 22:04 |
Hocam merhaba kizim 9 yaşında, iki aydır sol diz arkası kaşınıyor, suducream sürdüm ara ara ama düzelme olmadı. Terdendir diye düşündüm. Ama bugün kasik bölgem ağrıyor dedi. Dünde agrimis. Zor yürüyor. Bakayım dedim, yoklarken bağirdi, sanırım kaşınan yerler iltihap olmuş. Gogus arasında da var kasinti. Düşüncelerinizi ogrenebilirmiyim? Bu kasinti nedir? Kalp le ilgili yada damarlarla ilgili birsey olabilir mi? Eger İltihap başlamışsa ne yapmam gerekiyor? Resimleri ekledim hocam. https://hizliresim.com/d7m41ot
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyuz, Eczaneden Kwellada sampuan alin, icini iyi okuyup o sekilde uygulayin.
Sampuan ciltte en az 4 dakika kalsin.
|
|
![]() |
|
umayey ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki uyuz olsa 2 iki ayda bize de bulasmazmiydi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemem Gosterin.
|
|
![]() |
|
.
Düzenleyen umayey - 24 Nis 2024 Saat 18:10 |
|
![]() |
|
1) Esim ve bende kasinti yok o zaman biz uygulamayalim dimi?
2) biz losyon olanı aldık Hocam. Aile hekimi 3 gün losyon kalsın üstünde sonra yıkanın dedi. Ama prespektuste 8 saat sonra yıkanın yaziyor. 3) yıkandıktan sonra mi temiz çamaşır ve carsaflari kullanalım. 4) her ihtimale karsin esim ve bende losyonu sürelim mi? 5) koltuk ve araba da oturduğumuz yerlere de temiz çarşaf örtsek yikamasak, yumurta falan varsa halletmiş olurmuyuz onlarida? 6) birde hocam iltihap görüntüsü olduğu için ve ust bacak kasik bölgesinde agri olduğu için agumentin verdi? Eve gelince de ateşi cikti. Suan ateşli, ateşli iken losyon kana geçme ihtimali var mı? 7) antibiyotik kullanayım mi? 8)birde diz arkası açık yara olduğu için losyon zarar eder mi? Hocam çok soru oldu hakkınızı helal edin ama size danışmadan birsey yapamıyorum.
Düzenleyen umayey - 24 Nis 2024 Saat 18:09 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
3 gun OLMAZ!!! Neresinden uyduruyor?? Ilacin icini okuyun ve oyle uygulayin.
Turk doktorlari ilaclarin icindeki prospektusu bile okumaktan acizdirler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|