|
ülser |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cekirge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nis 2024 Saat 09:25 |
Hocam oğlum 10 yaşında birsüredir geçmeyen karın ağrısı nedeniyle çocuk gastro uzmanına muayene olduk bu süre zarfında lansor kullandık, birtakım testler sonrası endoskopi yapalım dedi dün oldu midede 3-4 noktada ülser çiktı birkaçı iyileşmiş 2 noktada hala var, patoloji alındı halicobakter vs ona bakılacak, 1 haftalık antepsin diye bir ilaç verdi prospektusunde 14 yaş üstü yazıyor ve aluminyum içeriyor kafamız karıştı, bir de bağırsakta birşey varmı diye de kolpretektin testi istedi, şu an diyetteyiz acı ekşi yağlı zararlı olabilecek hıçbirşey vermiyoruz yorumunuz nedir teşekkürler.
Düzenleyen cekirge - 23 Nis 2024 Saat 09:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tursucuya gitmissiniz ve size "tursu" satilmis!! Ne bekliyordunuz??
10 yasinda cocukta; "Ulser"!!! Hadi canim sende!! Turk doktorlari her hastalikta DAIMA en masrafli en zararli olan tetkik ve tedavileri tercih ederler. Siz hic bu yaslarda en sik karin agrisi yapan; "Barsak solucanlarina" bakildigini gordunuz mu?? Bunlar cok "meshur" doktorlar ya!! Barsak paraziti gibi banal teshisler, bunlarin fiyakalarini bozar!! Siz bunlara bos verin, Andazol surup alin ve bir defalik 20ml icirin. 15gun sonra tekrar verin. 2 gun sonra sonucu yazin. |
|
![]() |
|
Buseyılmaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nis 2024 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Buseyılmaz
Kadir bey merhaba.benim oglum 3yasında atipik otizm tanısı aldık 4ay önce..geceleri cok huzursuz uyur bebekliğinden beri hep kabızdır ve agzından cok salya akar. Parazit oldugundan şüpheleniyorum ve andazol surup aldım fakat nasıl içilicegi konusunda herkes ve heryer farklı birsey söylüyor 5gün kullanılcak diynde var tek doz diyende..Sizin öneriniz nedir şişe bitecek mi kullanımı aç tok nasıl olmalı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Turkiye'de konulan "Otizm" tanilarina pek guvenmeyin.
Ne gibi farkliliklari var? 2- Andazol'un, suphelenilen solucan tipine gore ve yasa gore farkli kullanimlari vardir. Genellikle, 20 kilo alti; 1 olcek (10ml), 20 kilo ustu; 2 olcek(20ml) alir. Kil kurtlari, Ascaris icin, tek doz yeterlidir. 2 veya 3 gunluk kullanimlar son derecede nadir gorulen barsak solucanlarinda kullanilir. SAKIN Internetteki doktor tavsiyelerine gore kullanmayin.. Kil kurtlari icin 28 gun devamli kullanmayi tavsine eden salaklar bile var! |
|
![]() |
|
cekirge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yanlız karın ağrısı dışında başka belirti yok kaşınma vs. yine de gaita testi vereceğiz emin olalım karnı çok ağrıdığında rennie alınca rahatlıyor endoskopi raporunda "4 adet 0.2 x 0.2 antrumda ulserler izlendi" yazıyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Renni ilacinin icini okuyun!! 12 yas ustune kullanilir!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaviscon kullansak hocam? Birde 4 adet ülser nasil olur hocam bu yaşta kötüde beslenmiyor, evet acı.baharatlı yemekler ve çiğ soğanı turşuyu çok seviyor ama bilemedim.
Düzenleyen cekirge - 24 Nis 2024 Saat 10:14 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben inanmiyorum! Gastrit dese neyse de, o bile bu yasta zor!
Andazol kullanin. Iyilesme olmazsa, o zaman daha nadir durumlara bakilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|