|
bebek kaka rengi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nis 2024 Saat 19:25 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasil besleniyor?
|
|
![]() |
|
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
anne sütü artı ek gıda alıyor hocam
sabahları yumurta tahin pekmez ceviz labne genelde öğleyin kıymalı sebze yemeği akşama da çorba oluyor genelde. arada meyve ve yoğurt bazen. tabi bunların porsiyonları az bir çay bardağı en fazla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tahin ve Ceviz; bebek gidasi degildir!! Erken yasta bu gidalara karsi allerjiler gelisebilir!
Bir gunde; ya yemek ya da corba verin, ikisi OLMAZ! Gunde en az 600ml sut/sutlu gida almasini saglayin.
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araya giriyorum ama bu renk kaka normal mi? Koyu yeşil yapraklı sebzelerle pişmiş yemek yenince oluyor onu biliyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogru, zaten bu gidalar bebekler icin son derecede gereksiz gidalardir!
Sizlere "sebze corbalari" veya "bebek yemekleri"(ne demekse?) tavsiye eden sarlatanlardan uzak durun. Bunlar sizleri abone edebilmek icin kullanilan yontemlerdir!! "- Obur ay mutlaka gelin, corbalarina maydanoz ilave edecegiz, cok muhim!!" gibi sacmaliklari siklikla duyarsiniz. Sirf farklilik yaratabilmek icin, bebekleri icme sulari ile (en meshuru Sasal idi) banyo yaptiran sarlatanlar bile vardi! Simdiki anne ve babalarin bazilari bunlari yasamistir! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
hocam bu kaka alerji durumunda olabilir mi demek istediniz.
benim kızımın uykuları çok kötü gündüz bazen 10 dk bazen 30 dk 2 uyku yapıyor . gece de her saat başı uyanıyor emmeden uyumuyor . çoğu zaman emerken uyuyor yatağına koyunca çığlık çığlığa ağlayıp uyanıyor .bazen bir uyanıyor 2-3 saat uyumuyor herşeyi denedim. melatonya bay bay night anason hepsini denedim hiçbiri çare olmadı çocuk doktoruna takip için zaten her ay gidiyoruz tüm tahlilleri yapıldı.bişey çıkmadı uyumadığı için mi büyümüyor diye düşünüyorum artık ya da alerjik bir durum mu var . bazen sanki ağzına bişey geliyor gibi yutkunuyor acaba reflü de olabilir mi.?
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merakımdan soruyorum. Süt mü veriyorsunuz mama mı?
Benim iki oğlumda sütüm azdı ilk önce ikisinde ucuz marka mama denedim. İkisinde de gaz, karın ağrısı yaptı. Sonra başka markaya geçince çocuklar melek oldu. 10dk uyuyan bebekler gitti.
Düzenleyen Emy - 25 Nis 2024 Saat 08:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|