Geçmeyen öksürük |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Haticedmrky
Üye Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Nis 2024 Saat 22:57 |
Kadir hocam iyi akşamlar oğlum 8 yaşında 32 kilo 3 haftadır burnu akıyordu ne zaman polenler başladı burun tıkanıklığı balsdi başka hiçbir arazi yoktu bir hafta önce bayram tatili nedeniyle aile ziyaretinde bulunduğumuz evde kedi vardı oğlumun küçüklüğünden beri kedi alerjisi mevcuttu ne zaman kedili bı eve girsek ağzı burnu grip gibi akmaya baslrdi ama son bir senedir hafiflemisti bu bayram çok yoğun şekilde burun tikanikligi yaşadık eve dondugumizde son 3 gündür geceleri kuru öksürük başlıyor bir kaç defa zyrtec verdim ama bu kuru öksürük neden oluyordur başka bir araz yok burnu tıkalı ve kuru öksürük burnunu hergun temizliyoruz siteril suyla mutlaka,yeşile dönmüştü şuan çok azaldı burun akitisi ama geceleri geçmeyen öksürük çok rahtsiz etmeye başladı sabah çok yorgun kalkıyor ne yapabilirim hocam bu öksürük için bal veriyorum yumustasin diye nazende boğaz spreyi sıkıyorum başka ne yapabilir acaba test yaptırsam mi alerji için gerçi burdaki hiçbir doktora güvenmiyorum ama ne yapayım hocam
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118443 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Grip geciriyor/ Allerjilerde "yesillenme" olmaz.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|