|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Anneysen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2024 Saat 16:26 |
https://i.hizliresim.com/44lprxv.jpg
Hocam yeni geldiniz ya bende tekrardan yazayım dedim arkada kalmışsa diye Düzenleyen Anneysen - 17 Nis 2024 Saat 20:21 |
|
![]() |
|
Anneysen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hizliresim.com/69gdqm1
Düzenleyen Anneysen - 17 Nis 2024 Saat 20:21 |
|
![]() |
|
https://hizliresim.com/8adfq4m
|
![]() |
|
Hocam merhaba anca böyle tek tek yükleyebildim. Hocam kızım 5 yaşında kızıl olmuştu 10 gün amaoklavin 600 kullandık son dozu cuma verdim ancak cumartesi tekrar ateslendi ve deli gibi oksuruk var acilde bu kan tahlilini yaptılar ve noveseft 1gram serum ve klomaks 400 bor buçuk olcek günde iki kere ver dediler. Hocam kızıl olduğunda söylememe rağmen deposilin yaptıramadim. Ancak Hocam siz diyorsunuz ya streptekoklar bir doz antibiyotikler bile tedavi edilir Hocam bu mikrop olmemismi 10 günlük tedaviyle ciğerleremi inmiş nasil iner ben anlayamadım cuma son dozu verdim cumartesi böyle oldu neden oldu Hocam ne yapayım
|
![]() |
|
Hocam iesef igne verdiler 3 gün hala beta var dediler bogaz kulturu negatif çıktı ama oksuruk ve kan testinden dolayı bu ilaçları verdiler bogaz kulturu yanlış gosterebilirmis hala streptekok var dediler boğazına bakıp boğazın alt kısımları kizarikti ama sanki öksürmekten de kızarmış olamaz mi
Hocam tedavi az geldide ondan mı oldu nette yetersiz tedavi sonucu erken komlikasyon olarak zaturre yazıyor bu mu olmuştur yada mikrop akcigere mi inmiş antibiyotik kullanırken hafif vardı zaten öksürüğü ama cuma günü son dozu verdikten sonra cumartesi ates ve oksuruk artti hocam mikrobun kendisi dokulara zarar vermez demissiniz antikorlar zarar verirse antikor fazla mı oluşmuş kızımda. Hocam sizin yorumunuza çok ihtiyacım var Düzenleyen Anneysen - 17 Nis 2024 Saat 20:21 |
|
![]() |
|
Hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizi dolandiriyorlar! Yapilanlarin tamami sahtekarlik!
Streptokoklar dahil, Antibiyotik gereken durumda, DAIMA: Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olur! Sakin bu doktorlara kanmayin. Yapilan tahlil bile SAHTE! Cocuk kan degerleri yanina "Eriskin" referans araliklari konulmus! Belli ki, bunlar CETE halinde calisiyorlar. Butun ilaclari kesin ve Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Nis 2024 Saat 17:09 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|