|
Ayakta sinek böcek ısırığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sevday ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2024 Saat 01:24 |
Merhaba Kadir hocam, 20 aylık kızım salı sabah ayağının iç kısmına kalan kenarında bir kızarıklık oluştu evde de sivrisinek vardı elinde ayağın başka yerlerinde falan ısırığı vardı.. ama bu iç kenarda olan ısırıklık akşamına çok baya bir şişti ve baya kızarıktı.. kızarıklığın orta kısmı iltihap var gibi rengi açılmıştı sadece ortasının.. kendiliğinden geçer diye bekledim ama geçmedi şişlik de gitmedi.. bi kaç saat önce şişliğin tam ortasında kabarcık gibi küçüçük bir çıkıntı olmuş onu kopardım ordan biraz su ve kan çıktı ama iltihap yani irin görüntüsünde bişey çıkmadı.. şişlik de inmedi.. deriyi kopardığım için açık yara oldu orası.. tentürdiyot sürdüm ve yara bandı kapattım silmeye çalışıyodu çünkü..
Bi böcek mi soktu sineğin ısırdığı hassas biyer mi oldu anlayamadık. Kendiliğinden geçmesini bekleyelim mi dra gitsek mi emin olamadım deri içinde olduğu için antibiyotik gerekir mi iltihap varsa diye? Bir de kullandığım tentürdiyot skt si 2023tü bir sorun olur mu? Bazı ateş düşürücü gibi ilaçlarda sorun olmadığını biliyorum yazılarınızdan ama tentürdiyot stk ile ilgili yazı bulamadım.. |
|
![]() |
|
Sevday ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ev sivri sinegi degil, tarla-bahce sinegi isirmis.
Fenistil jel, gunde:2x1 surun. Tenturdiyotlarin son kullanma tarihleri yoktur!! Ben askerde iken, "Saglik paketleri icinden, 1944 tarihli ampuller icinde Tenturdiyot gormustum. EGER, Tenturdiyotun agzi acik kalirsa ve alkol ucarsa, koyulasir o zaman tahris eder. Agzi siki kapanan Tenturdiyotlari istediginiz sure kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|