|
Şiddetli gaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Dadaş ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2024 Saat 02:17 |
Hocam 35 yaşında bir bayanım. 1. 61 boy 64 kg. İnanılmaz gaz sıkıntım var.Hareketsiz bir insan değilim. Ne yesem bağırsaklarım sürekli gaz üretiyor. 1 namaz vakti dahi abdest tutamıyorum. Bu sıkıntı beni çok yordu. Yardımcı olursanız çok sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde 1 tane Festal draje cigneyerek alin. 1 hafta sonra goruselim. Iyi gelmezse, Safra kesenize bakilmasi icap eder.
|
|
![]() |
|
Dadaş ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam festal draje içerisinde domuz enzimleri varmış. Alternatif bbaşka birşey önerebilir misiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O enzimlerin insandaki enzimlerden hicbir farki yoktur!! Saflastirilmis halde olduklari icin, kullanilabilir.
Yoksa, diyelimki, domuz kanindan saflastirilarak, "TUZ" elde edildi! Buda mi yasak? 7. Asirda yasamiyoruz.
|
|
![]() |
|
Doğa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
Hocam bana kreon verildi o da pankreas enzimlerini içeriyormuş festal draje ile kreon birbirlerinin muadili midir?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ayni enzimler!! Fiyatlarini mukayese edin, anlarsiniz.
|
|
![]() |
|
Doğa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
Festal 72 tl iken kreon 800 civarı 😯 hocam muhteşem doktorsunuz ilaçları bile uygun fiyatlı olanını tavsiye ediyorsunuz. Hangi doktor bunu yapar pek sanmam.
|
|
![]() |
|
aysgl1 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kas 2023 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
hocam başkasının sorusu üzerinden soru sormuş bulunuyorum, konu aynı olduğu için ayrı başlık açmak istemedim lütfen kusuruma bakmayın. Bunun gibi 2 soru cevabınıza denk geldim yaş 32 boy 167 kilo 60 hocam. Bende de bu durum bu sene yoğun bir şekilde baş gösteriyor ve karın şişliği çok oluyor. Yazınızı dikkate alarak 3 gün denemek adına eczaneye gittim fakat festal drajenin Türkiye’de olmadığını ona eş muadilinin de olmadığı bilgisi verildi. Safra kesesi ya da bağırsak enzim eksiliği olabilir demişsiniz, Türk doktorlarının eline düşmemek adına bu konuda bizi bilgilendirirseniz sevinirim hocam. Çok selamlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|