|
parmak uçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2024 Saat 00:29 |
hocam merhaba. benim 9 yaşındaki kızımın parmak uçlarında yıllardır soyulma kızarma var. daha önce slime dan olduğunu düşünmüştüm slime ı boraks ve sıvı yapıştırıcıdan yapmıştık onunla oynardı arasıra ama ellerini yıkatıyordum oyun bitince.. geçer diye düşündüm ama yıllardır geçmiyor. parmak uçları derisi eksikmiş gibi, kıpkırmızı, uç kısımları derisi soyulmuş şekilde de var hiç derisi soyulmadan kıpkırmızı olma durumu da var. resimleri yükledim. şimdiden teşekkür ederim.
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120399 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendisi, tirnagi ile kaziyip derisini soyuyor!!
Sakin kortizonlu kremlerden kullanmayin, deri daha beter incelir. Buna sebep, kardes kiskancligi, okul problemleri, aile ici huzursuzluklar gibi hadiseler sebep olabilir. Biraz dertlesin... Parmak uclarina, her el yikadiktan sonra, Madecassol pomat surun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Nis 2024 Saat 02:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|