|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2024 Saat 11:30 |
Hocam oğlum 1 yaşında 3 4 gun önce boğazda kızarıklık öksürük burun akıntısı vardı kontrole götürdüm çarsamba gunu temız hava burun acıklığı dedı sağ kulagında efüzyo var dedı cuma gunu tekrar getır bakalım dedı.
Bugun gıttık genizde akıntı var devam ediyor öksürük azaldı ama sağ kulakk aynı sol kulaktada başlamış eliyle muayene etti EFÜZYO dedi antibiyotik vermek istemiyorum burnunu açık tut 1 2 gun daha gözle dedı atesi cıkarsa kullanırız dedi. 2 gundur cok huzursuz gecelerı aglıyo kulaklarını cekıyor atesı yok suan lık beklıyım mı. kullanayım mı illadin dun basladım burnu acık oldugu halde devam edıyımmı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ona; "efuzyo" denmez!! Ona; "Efuzyonlu Otit" denir. Viruslarla olur ve hicbir zaman antibiyotik gerekmez.
Sadece Iliadin damla kullanin. Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|