|
Grip ? Tifo ? Apandisit? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2024 Saat 09:01 |
Kadir hocam merhabalar. Dün sabah oğlum göbek deliğini ve çevresini tarif ederek karnım ağrıyor dedi. Akşam boğazım ağrıyor dedi. Bütün gece kırgınlığı vardı. Bol bol terledi. Ateşi yükselir gibi oldu ama üstünü açınca düştü. Yattığı yerden kalkmaya çalışırken zorlanıyor başı ağrıyor. Sabah 7 buçukta calpol verdim. Bir saat sonra tantum Verde sprey yaptım. Spreyden sonra kustu. Su ve balgam çıkardı. Öksürürken göbeği acıyormuş. Grip zannettim ama göbek deliği ağrısı ile ilgili önceki cevaplarınızı okuyunca biraz panik oldum. Karın ağrısı sabit artış ya da azalma yok. Çocuk doktoruna mı gidelim cerrahiye mi? Yoksa bekleyelim mi? Teşekkür ederim.
Düzenleyen yavrusu - 05 Nis 2024 Saat 09:02 |
|
![]() |
|
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam yazmayı unutmuşum. Oğlum 8 i yeni doldurdu. 138 cm 44 kg. Sabit yatarken karnının ağrımadığını söyledi. Hareket ettiğinde ve öksürüğü zaman ağrıyor. Karnına bastırdım sağ ve sol her iki tarafta ağrıyor dedi. Apandisit olmaya bilir bu durumda. İshal belirtisi de yok şimdilik.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120399 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Buyuk ihtimal ile ishal olacak. Ara ara olan agrilar, ameliyatlik agrilar degildir.
Ilac:vermeyin, Ates; dusurmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|