|
Ateş,bulantı,döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maviyesill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maviyesill
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nis 2024 Saat 21:37 |
Hocam 8 yaşında oğlum 3 gündür ateşli, çokta halsiz, kusma ve ishal de olunca , strep a ve influenza testi yaptırdım, negatif çıktı, ağızda kötü koku dilde pas yok, boğazları şiş yutkunurken acıyor, bugün kırmızı tek tek döküntüler çıkmaya başladı, biri sönüyor diğeri başlıyor, ne olabilir acaba? Limonlu bal veriyorum sadece,
Çok ağrısı var ateş düşürücü vermedim hiç, ağrısı için başlasammı acaba? Teşekkürler şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip arazlari varmi?
Grip + Ishal/kusma, Domuz gribi arazidir! Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Grip arazlari yoksa, sadece yediklerinden bir ,ikrop kapmis demektir. Her iki durumda da; Ates DUSURMEYIN, antibiyotik vermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|