|
Ne olabilir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Simarabel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Simarabel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nis 2024 Saat 20:52 |
Merhaba Kadir Hocam , Oğlum Tuna , pazar sabahı boğazım çok ağrıyor diye uyandı, kırmızı bir boğazı vardı, ates olmadı. Pazartesi sabah boğaz ağrısı devam etti , ateş çıkmaya başladı. Aksama doğru kulak arkalarına boğazına ve göğsüne visk sürmüş eşim. Çocuk bir anda kaşınmaya başladı. Bugün ates 40 dereceyi gördü, boğaz ağrısı gecti. Kulak kepçeleri şiş ve kırmızı, vücut kırmızı ve tavuk derisi gibi. Oğlum 6.5 yaşımda. Dün viskten sonra kaşıntı başlayınca , elimde allerset tablet vardı , onun yarısını verdim prospektüsü okuyarak. Ates düşürücü vs kullanmadım.Hocam, bir boğaz enfeksiyonu oldu, onu anladım ama döküntü , kırmızı şiş kulak kepçesine anlam veremedim. Resimler ekte hocam? Visk tepki mi gösterdi yoksa 5. Hastalık mı ama yüzde döküntü olmadı, kabakulak olsa döküntü neden olsun? Allerset bu aksam da versem mi?Hocam yorumlarınıza ihtiyacım var? Sevgiler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vicks yapmis. Banyo yaptirin.
Dili pembe ise, grip geciriyordur!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|