|
Sürekli hasta |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Merveozy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2024 Saat 03:08 |
Hocam merhaba 5 yaşındaki oğlumun hastalık serüveni 6. Ayında başladı kullandığımız ilaçların haddi hesabı yok. Sizi çok geç keşfettim o kadar çok üzülüyorum ki bu kadar ilaç yüklediğim için çocuğuma. Düzelmiyor bir türlü 10 gün iyi kalan 20 gün hasta. Şuan ki hastalığımiz da balgamlı öksürük iki gündür balgam tıkıyor kusuyor 10 dakika rahatlayıp tekrar balgam doluyor. Perebron başladım iki gündür. Başka neler yapmami önerirsiniz. Birde son 2 aydır burnu sürekli tıkalı okyanus suyu ile temizlik yapıyorum sürekli ama oda fayda etmiyor 🥹
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Icinde bulundugunuz durum, Turk doktor akli ile kullandiginiz ilaclar yuzunden.
Yazilarimi okuyun. Ara ara sicak buhar uygulayin, gece basucuna 2 damla ColdMix damlatin. Oksuruk olugunda, sadece Limonlu bal verin. Ortalama Gripler, 2-3 hafta surerler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|