|
Aralikli ateş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ilkbahar91
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Ara 2022 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ilkbahar91
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Aralikli ateşGönderim Zamanı: 29 Mar 2024 Saat 06:54 |
|
11 aylik oglum pazar gecesi 38,8 e varan atesle mucadele ediyorduk.3 gun sonra atesi dusmustu. Dediginiz gibi hic bir mudehalede bulunmadim. Ates dusurucu vermedim, ilik suyla dusurmeye calismadim.. oksurik ve burun akintisi mevcut. Yine de bir cigerkerini dinleteyim demistim. Erdostin verdi doktor. Kullanmadim. Persembe gununu atessiz gecirdi. Ancak oksuruk burun akinti hapsuruk atesin ilk basladigi andan itibaren var. Balgamli oksuruyor.sol burun deliginden hafif kanli sumuk geliyor. Yanaklarinda kirmizi nokta dökuntuler oluştu
Cuma sabahi atesi 37,5 a tekrar yukseldi. Biraz terliyor tekrar yukseliyor. Tekrar asiri halsizlesti. Yatiyor hep kucakta durmak istiyor. 3 gun ates sonrasi birgun iyilik hali 5.gun tekrardan 37,5 ateste asiri halsizlik hali...
Bu durumla karsilasmamistim daha once. Bu durum normal mi? Ek birsey yapmali miyim? Düzenleyen Ilkbahar91 - 29 Mar 2024 Saat 16:00 |
|
![]() |
|
Ilkbahar91
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Ara 2022 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ilkbahar91
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Mar 2024 Saat 17:55 |
|
https://hizliresim.com/bmmfgdq
Düzenleyen Ilkbahar91 - 29 Mar 2024 Saat 17:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Mar 2024 Saat 20:05 |
|
SAKIN Erdostin kullanmayin... "Sahtekarligin 1. Safha" ilacidir! Kulanirsaniz, bronslarda daralma ve hiriltilara
sebep olur, kontrola gittiginizde de, size; "Sahtekarligin 2. Safhasi" ugulanir Astim ilaclari ve KORTIZON verilir. "Sahtekarligin 3 Safhasi' yazimi okuyun. Gripal enfeksiyon geciriyor.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Mar 2024 Saat 20:06 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|