Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KULAK TÜPÜ TAKILMASI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

KULAK TÜPÜ TAKILMASI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ERDORAMA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ERDORAMA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: KULAK TÜPÜ TAKILMASI
    Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 00:04
İyi akşamlar Kadir bey 7 yaşında 1.sınıfa giden bir kızımız var.Anaokuluna başladığımızdan beri zaman zaman gribe eşlik eden öksürük ve kulak ağrısıyaşadık.Doktora gittiğimizde antibiyotik tedavisi verildi ve onları kullandık.Üç ay öncesi okulda yapılan işitme testi sorunlu çıktı.KBB doktoruna gitmemiz söylendi yapılan işitme testi itik tespit edildi .Orta kulak iltihabı olduğu ve kulak içi sıvı olduğu ve çiğneme tableti ile birlikte sprey verildi. Bunları düzenli kullanmamız istendi.Eğer düzelme olmaz ise kulak zarına tüp takılması gerektiğini söylendi.Üç ay boyunca çiğneme tableti ve sprey düzenli olarak kullandık. Başında pek gözlemlemediğimiz işitme sorununu son iki haftadır hissetmeye başladık. Bu arada alerji doktoruna gitmemiz söylendi yapılan kan testi ile alerjik astım teşhisi konuldu tedavi için flixotide ve çiğneme tableti verildi. İki ay boyunca düzenli olarak kullanmamız istendi.Fakat biz nefes darlığı   hissetmeğimiz için ilaçları almadık ve kullanmak istemiyoruz.Bizi ne yapmamız konusunda bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Şu an ne yapacağımızı bilemiyoruz....

Düzenleyen ERDORAMA - 28 Mar 2024 Saat 00:04
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118445
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 00:11
O verilen ilaclarin TAMAMI durumu daha kotu yapip, ameliyatlik olmaniz icin verilir! 
HIC mi yazilarimi ve bu tecrubeden gecmis uyelerin cevaplarini okumadiniz?? 
Nasil olurda bu son derecede ADI tuzaga dusersiniz?
1- Sabit forum kismindaki yazilarin tamamini okuyun!
2- Yazarlar kismindaki; "kulaginda sivi var" ve benzeri yazilari da okuyun. 

Yukarı Dön
ERDORAMA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ERDORAMA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 05:23
Hocam dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Sizi yeni tanıdık o yüzden durumumuzu sormak istedik.Aklımız iyicene karışmıştı.Tüm yazıların hepsini okuyacağız....
Yukarı Dön
Hassasanne07 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 107
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hassasanne07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 07:14
Merhaba bende konu ile başımdan geçeni söyliyim kızım 3 yaşındayken aynı şeyler başıma geldi her hafta ateş kualk akıntısı doktora gittik kulak sıvı dolmus dediler çiğneme tableti ibromin antibiyotik hava döngü ilaçlarla rahatladı sandıkça her 2 aya 3  aya yine aynısı oldu en sonunda geniz eti kulak tüpü takılmak  istendi bizde kabul ettik 5 yaşında oldu somra döngü değişmedi yine ara ara oldu en son bi kbb doktoru na daha götürdüm bana kızdı bu amelyatı kim yapmıs kulak zarı delik dedi ne gerek var dedi büyüyünce geçecek ve gerçekten kızım büyüdükçe senede 1 e düştü şuan 10 yaşında çokta gerekli değilmiş şimdi geçti 
Yukarı Dön
ERDORAMA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ERDORAMA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 13:15
Çok teşekkür ederim acaba sizde işitme sorunu da varmıydı?
Yukarı Dön
Hassasanne07 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 107
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hassasanne07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 14:40
Vardı tabi hatta bana büyüdüpünde kalıcı olur işitme kaybi dediler ben korkarak olduk kızımı ama inanın dömgü değşmiyor çocuk yapısı gereği hala bazen kulağı duymuyor iliadin kullanıyorum geçiyor su kaçınca yada gribal enfeksiyonda seslendiğimde bile duymuyor bağırmak zorunda kalıyorum 
Yukarı Dön
ERDORAMA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ERDORAMA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 15:52
Geçmiş olsun çok teşekkür ederim iyi günler 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.