|
KULAK TÜPÜ TAKILMASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ERDORAMA ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 00:04 |
İyi akşamlar Kadir bey 7 yaşında 1.sınıfa giden bir kızımız var.Anaokuluna başladığımızdan beri zaman zaman gribe eşlik eden öksürük ve kulak ağrısıyaşadık.Doktora gittiğimizde antibiyotik tedavisi verildi ve onları kullandık.Üç ay öncesi okulda yapılan işitme testi sorunlu çıktı.KBB doktoruna gitmemiz söylendi yapılan işitme testi itik tespit edildi .Orta kulak iltihabı olduğu ve kulak içi sıvı olduğu ve çiğneme tableti ile birlikte sprey verildi. Bunları düzenli kullanmamız istendi.Eğer düzelme olmaz ise kulak zarına tüp takılması gerektiğini söylendi.Üç ay boyunca çiğneme tableti ve sprey düzenli olarak kullandık. Başında pek gözlemlemediğimiz işitme sorununu son iki haftadır hissetmeye başladık. Bu arada alerji doktoruna gitmemiz söylendi yapılan kan testi ile alerjik astım teşhisi konuldu tedavi için flixotide ve çiğneme tableti verildi. İki ay boyunca düzenli olarak kullanmamız istendi.Fakat biz nefes darlığı hissetmeğimiz için ilaçları almadık ve kullanmak istemiyoruz.Bizi ne yapmamız konusunda bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Şu an ne yapacağımızı bilemiyoruz....
Düzenleyen ERDORAMA - 28 Mar 2024 Saat 00:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O verilen ilaclarin TAMAMI durumu daha kotu yapip, ameliyatlik olmaniz icin verilir!
HIC mi yazilarimi ve bu tecrubeden gecmis uyelerin cevaplarini okumadiniz?? Nasil olurda bu son derecede ADI tuzaga dusersiniz? 1- Sabit forum kismindaki yazilarin tamamini okuyun! 2- Yazarlar kismindaki; "kulaginda sivi var" ve benzeri yazilari da okuyun. |
|
![]() |
|
ERDORAMA ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Sizi yeni tanıdık o yüzden durumumuzu sormak istedik.Aklımız iyicene karışmıştı.Tüm yazıların hepsini okuyacağız....
|
|
![]() |
|
Hassasanne07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Merhaba bende konu ile başımdan geçeni söyliyim kızım 3 yaşındayken aynı şeyler başıma geldi her hafta ateş kualk akıntısı doktora gittik kulak sıvı dolmus dediler çiğneme tableti ibromin antibiyotik hava döngü ilaçlarla rahatladı sandıkça her 2 aya 3 aya yine aynısı oldu en sonunda geniz eti kulak tüpü takılmak istendi bizde kabul ettik 5 yaşında oldu somra döngü değişmedi yine ara ara oldu en son bi kbb doktoru na daha götürdüm bana kızdı bu amelyatı kim yapmıs kulak zarı delik dedi ne gerek var dedi büyüyünce geçecek ve gerçekten kızım büyüdükçe senede 1 e düştü şuan 10 yaşında çokta gerekli değilmiş şimdi geçti
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim acaba sizde işitme sorunu da varmıydı?
|
|
![]() |
|
Hassasanne07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Vardı tabi hatta bana büyüdüpünde kalıcı olur işitme kaybi dediler ben korkarak olduk kızımı ama inanın dömgü değşmiyor çocuk yapısı gereği hala bazen kulağı duymuyor iliadin kullanıyorum geçiyor su kaçınca yada gribal enfeksiyonda seslendiğimde bile duymuyor bağırmak zorunda kalıyorum
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun çok teşekkür ederim iyi günler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|