|
Yassı epitel |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
BeyzaL
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Oca 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Yassı epitelGönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 23:39 |
|
Hocam merhabalar
Kendimle ilgili danışmak istediğim bir konu vardı. 38 yaşında bayanım. Ayın 17'sinde sanırım bir gıdadan mikrop kaptık. Ailece ufak tefek ishal ve ateşle geçirdik. Ayın 21'inde yaptırdığım kan ve idrar tahlil sonuçlarında referans dışı değerler bu şekilde. Mikrop tahlil sonucunu etkilemiş midir? Yoksa almam gereken bir önlem var mıdır? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Mar 2024 Saat 00:24 |
|
Bu testlerin tamami zirvalik!
IYE oldugunda, Nitrit:(+) olur. Nitrit:(-) ise, IYE yoktur. Turk doktorlari ciddiye almayin. Ishal agiz yolu ile alinan mikroplarla olur, ASLA antibiyotik verilmez. (Tifo ve Dizanteri haric) Bugunden geriye, cevaplarimi okuyun. |
|
![]() |
|
BeyzaL
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Oca 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Mar 2024 Saat 04:59 |
|
Cevaplarınızı sürekli takip ediyorum hocam. Küçük oğlum o süreçte sürekli söylediğiniz gibi rotayı ilaçsız, su kaybına dikkat ederek bir haftada sonlandırdı, içimiz rahattı.
Benim tahlilim birkaç hafta önce aldığım randevudan kaynaklı denk geldi hocam. Hatta nitrite bakılmamış bile. Yassı epitel, bakteri görünce, alkalen fosfat da düşük çıkınca yorumlarda karşılaşmadığım için danışmak istedim. Tahlili tektarlamam gerekir mi yoksa sonuçlara takılmamalı mıyım onu öğrenmek istemiştim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Mar 2024 Saat 07:11 |
|
Hicbirinin EN UFAK bir kiymeti yok de ONDAN yorum yok!
Belliki sarlatanin teki! Bir idrar sikayetiniz varmi?? Kadinlarda daima idrarda; "Yassi epitel ve bakteri" GORULUR! Bu konu sanki uzay muhendisligi! Tipik Turk doktor zirvaliklari. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|