|
Tansiyon ve çarpıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2024 Saat 18:54 |
36 yaş bayan. Hocam son zamanlarda yemekten sonra çarpıntı ve nefesim yetmiyormuş gibi oluyor. Derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum. Tansiyonum taş çatlasın 11/7 çıkıyor. 9/6 görmüşlüğümde var. Oruç tutuyorum. Karnım açkende çarpıntı olmaya başladı. Nabız 90 95 arası dakikada. Üçüncü gebeliğimde de böyle olmuştum. Doğumdan sonra geçmişti. Tokluk şekerim 141 çıkmıştı. Acaba şekerle ilgili mi kalple ilgili mi sıkıntım.?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Seker degil!
Yemekten sonra dolasim sistemi mideye yonlenince, diger dokulara daha az kan gittigi icin olur. Afrika ile ilgili belgesellerde hep anlatilir! Aslan surusun karinlari tok ise, saldirmazlar, kizdirirsaniz, kusarlar, ondan sonra saldirirlar! Yemeklerden sonra biraz uzanin, istirahat din. Bir de bu sikayetler asiri ise; kansizlik da sebep olabilir. Hgb: 12g/dL ustu olmalidir! |
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aman ALLAHIM ayni seyleri yaşıyorum. Birde nefesim de daraliyor çarpıntı esnasında. Nedir bilmiyorum.. tansiyona bakıyorum normal. Şeker normal. Cok çarpıntım var 3 aydir..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kan Sayimi yaptirin! (SADECE Kan Sayimi!!!)
|
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
Bir kac ay oncesine ait farklı yerlerde yaptığım tahliller var.
27 yaş kadın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- D vitamin seviyeniz, anormal dusuk!! Bu tahlilden sonra, almadi iseniz; Hemen 1 ampul Dvit3 icin ve
bir ay sonra tekrar icin. Temmuz ayinda sadece D vitamini olcturup bana yazin. 2- Hgb degeriniz iyi, sikayetlerinizin sebebi "anemi' degil. Insulin direnci gelisiyor olabilir. Sakin; ac karnina herhangi bir seker/tatli yemeyin, Uzum, Incir gibi meyvalarida ac karnina yemeyin. Hatta "Seker hastasi" gibi diyet yapmaniz cok yararli olacaktir!
|
|
![]() |
|
Cok teşekkür ederim cevapladiginiz için. Hemen uygulayacağım söylediklerinizi hocam.
Başka bir sorum daha olacaktı hocam. Belden BOS aldirmak zararlı ve cok mu ağrılı bir işlem? Gözlerim gün geçtikçe daha da bulaniklasiyor. Ve her doktorun normaldir herkeste var dediği siyah noktalar gün geçtikçe artıyor. Kafamin içinde ağırlık var. Iki kere mr cektim. 2022 yılında ilacsiz cektim bisi yok dedi. 2023 yılı ekim ayında çektim ilaçlı bisi yok dedi. Istanbulda göz dibi muayenesi yaptım papil yok dedi. Nöroloji yine emar istedi, ilaçlı. 6 ay gecmeden ıkinci emari cektirmek istemedim. Böbrek fonksiyon testine bakti sikinti yok dedi. Size sordum kolesteol şeker tansiyon baktirip yaz dediniz ama, doktor gerek yok dedi. Astigmatim var sag ve sol gözde. O mu bu kadar etkiliyor anlamiyorum ama emar görüntüleri kötü yeniden cekelim dedi ama tümör olsa görüntü kalitesi ne kadar kötü olursa olsun görünmez mi hocam? 4 günlük ramazanda daha kötü oldum. İftar sonrasi basim uyusuyor ağırlaşıyor Gözlerim karariyor. Doktorlar cok sacma..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sizi dolandiriyorlar!
O isleme: Lomber Ponksiyor denir! Menenjit dusunuldugunde, ve kafa ici basinc arttiginda (KIBAS)yapilabilir. KIBAS da yapilirken, cok dikkatli yapilmasi gereklidir, Islem sirasinda ani olarak hizli su alinirsa, ani olum olabilir. Goz dibi normal olan bir kisiye yapilmasi sacmaliktir! Tumor ile ALAKASI YOK! Bu gibi beyin tumorleri cok siddetli isik parlamalari seklinde sikayetler yapar! Sadece anlattiklarimi uygulayin, stresden uzak durun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|