|
Kulak-ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selinylmz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nis 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selinylmz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2024 Saat 13:29 |
Kadir bey iyigünler
7yaş oğlum 2gündür kulak ağrısıyla uyanıyor dokununca acıyor tıkalı olduğu söylüyor illadine başladım bugüm 3.gün 1haftadır burun akıntımız vardı suanda bile devam ediyor sarı oldu koyulaştı sesi catallı balğam oluyor şimdi ateşini ölctüm 8.1 cıktı evde calpol var ama vermiyorum.hastaneye de götürmek istemiyorum aynı seyler söylenicek ve hemen antibiyotik Ne yapmalıyım ateş olunca enfeksiyondan korkuyorum kadir bey illadine devam edeyimmi ateş daha yükselirse calpol vereyimmi |
|
![]() |
|
Selinylmz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nis 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selinylmz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selinylmz
Hafif beyazlık var dilinde dudak kenarlarında kücük nokta kızarıklık bactrim vermeye gerek varmı?
Düzenleyen Selinylmz - 13 Mar 2024 Saat 14:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik GEREKMIYOR!
Yuzbin kere anlattim, bir yuzbin kere daha anlatsam, bu soru GENE sorulacak! Antibiyotik gereken enfeksiyonlarda, ZATEN, kulak agisi OLMAZ! Sadece viral enfeksiyonlarda olur!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Mar 2024 Saat 03:07 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selinylmz
Ben dışardayken babası ateşi var diye bactrim vermiş ozamn kesiyorum bactrimi illadine devam mı edeyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece Iliadin yeterlidir.
Bactrim'i, dogrudan antibiyotik etkisi icin vermiyoruz!! Zira hadise viraldir. Verilme sebebi, sadece Bactrim'de olan; "immunomodulator" etkisi nedeni iledir! Bu sebeple, kulak agrisi yaninda, yuksek ates olursa, veya kulak zari delinmis ise verilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selinylmz
Tamam kadir bey,teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|