|
İdrar yolu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sural10
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İdrar yoluGönderim Zamanı: 27 Şub 2024 Saat 13:27 |
|
Hocam geçen yıl 1 Mart 2023 de kızım idrar yolu enfeksiyonu oldu ateş çıkmadı sizede göndermiştim sonucu sizde onaylamistiniz 10 gündür kızım günde 3 kezoda benim soykememle çişini yapıyor yapmak istemiyorum diyor bugün de çis yapınca karnım agriyo dedi inşallah enfeksiyon olmamıştır ama olduysa sık enfeksiyon nedeni ne olabilir nasıl önlem alabiliriz bir aydır üst giyinmiyor gece üstü cokacik bir kackez sırtı açık uyumuştu ayagida bir kackez usumustu bu neden olabilir mi mayista 4 yasina girecek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2024 Saat 19:47 |
|
Usutmekle IYE olmaz!! Turk doktor uydurmasidir! Olmasi icin illaki, mikrop bulasmasi sarttir..
Idrar yaparken, alt tarafi aciyor ise, once sabunlu sicak su kuvetine, 10 dakika oturtun, gexmezse, Idrar Tahlili yaptirin. Nitrit:(-) olmasi IYE olmadigini gosterir.
|
|
![]() |
|
sural10
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2024 Saat 10:21 |
|
Sağlık ocağına goturdum sağlık ocağı idrar testi yapmadı antibiyotik yazdı kullanma dedi idrarını takip et su içir hala koyu sarı yapuyorsa o zaman antibiyotiği ver dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2024 Saat 19:23 |
|
IYE oldugunda, "koyu idrar" olmasi sart degildir!! Bu da baska turlu bir SALAK!!
Supheli durum oldugunda, kendiniz Ozel Laboratuvarda baktirin. Uc kurusluk sey!! Ne diye bunlara avuc acarsiniz ki!! Tahlil icin; idrar almadan once IYI temizlik yapin ve ara idrari ornek olarak alin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|