|
Ne olduğu belirsiz |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mrtalexad
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 26 Şub 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 179 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ne olduğu belirsizGönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 02:40 |
|
Merhaba hocam ben forumda benim yaşadıklarıma benzer birkaç şey okudum ve durumum gerçekten çok sıkıntılı artık günlük yaşantım sıkıntıya girdi.Yaşım 21 ben 1 buçuk sene önce bir grip oldum ve kuru öksürük başladı 2.5 ay sürdü sonra doktor astım teşhisi koydu.Fludalt inhaler ventolin ve onceair diye üç adet ilaç yazıldı.1 ay kullandım öksürük geçti rahatlamıştım ama sonra herşey berbat hale girmeye başladı.Eklem ağrıları hiç geçmeyen geniz akıntısı var.Doktora gittim aynı ilaçları 1 yıl kullanıcaksın dedi ama bana hiç Bi faydası olmuyor.Kbb gittim oda nazetin diye bir sprey yazıyor alerjin var diyor derdimi dinlemiyor bile.Alerji testi yaptım temiz nefes darlığım da yok ben bu ilaçları kestim sadece nazetin kullanıyorum ama hiç bişey geçmedi.Ne yapmam lazım vücüdüm da sakatlıklar iyileşmiyor yaralar geçmiyor geniz akıntısı ve eklem ağrıları sürekli var artık kafayı yicem ne yapmam lazım lütfen yol gösterin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 03:21 |
|
Aldiginiz KORTIZONLAR yuzunden!!
Butun ilaclari kesin. Kesin D vitamin seviyeniz cok dusuk. D vitamin seviyesi olcturup bana yazin.
|
|
![]() |
|
mrtalexad
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 04:27 |
|
Hocam fark ettim bu ilaçların yanlış olduğunu size yeni rastladım ben 7 8 aydır fludalt ve ventolini kestim ilk 5 ay kullandım onceairi de 7 8 ayda 7 hap atmışımdır onu da kullanmıyorum sadece nazetin kullanıyorum 7 8 aydır ama 7 8 aydır sadece nazetin kullanmama rağmen nasıl geçmedi sürekli bu hastalık yüzünden kafayı yedim çalışamıyorum uzun süredir evdeyim bu ilaçlar yazılırken d Vitamini 7.8 çıkmış
|
|
![]() |
|
mrtalexad
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 04:35 |
|
Şuan tüm sıkıntılarım sesim çıkmıyor burnum tıkalı vücüdumun sol tarafı komple ağrıyor çenem boynum sırtım bu sıkıntılar girmedikçe ben de stres yapıyorum hayata karışamıyorum daha da deliriyorum doktorlara anlatıyorum kovuyorlar daha sorunum bitmeden 10 saniye süre veriyorlar ağzımı açar açmaz ilaçları yazmış oluyorlar hiçbişey anlatamıyorum görüşümü bildirince de daha biliyorsan niye geldin diyorlar böyle böyle stres yapınca herhalde sempatik sinir sistemim bile bozuldu bu eklem ağrıları o yüzden herhalde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 19:58 |
|
Verilen BUTUN ilaclari kesin!!
Sadece; 1- 10'ar damla Serum Fiz damlatin. 2- 1-2 gunde rahatlama olmazsa; Iliadin damla( eriskin damla yok) Spreyi, damlalikli baska bir siseye bosaltin. Sirt ustu yatar durumda her iki burun deliklerine, 5 gun, gunde:2x2'ser damla damlatin. Basucunuza ve yakaniza 2 damla ColdMix damlatin. 3- aksamlari yatmadan once, sicak buhar uygulayin. 4- D vitamin seviyeniz ANORMAL dusuk!! Simdi 1 ampul Dvit3 icin, Nisan sonu ve Mayis sonu birer ampul daha icin ve Agustos ayinda tekrar olcum yaptirip, bana yazin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Şub 2024 Saat 20:01 |
|
![]() |
|
mrtalexad
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 21:03 |
|
Tamam teşekkür ederim deneyip bildiricem
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|