|
Bacak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eflin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 01:32 |
Hocam merhaba. 3.5 yaşında 14 kilo 96 cm boyunda oğlum var. Çok hareketli bir çocukdur hiç oturmadan sürekli koşturur. Özellikle çok yorulduğu günlerin akşamında bacakları ağrıyor bazen calpol vermek durumunda kalıyorum. Sabah uyandığında hiçbirşeyi kalmıyor. Sıklıkla uyku öncesi bacak ağrısı yaşar bazen iki bacak bazen tek bacak. Masaj yapmamızı istiyor. bacaklarında dizler ve aşağısı sürekli morarır çok fazla düşüp kalkıyor pek önemsemiyorum ama çevreden hastaneye götürmem gerektiği konusunda çok baskı alıyorum. Size danışmak istedim hastaneye giden çıkamıyor hiç istemiyorum ama her bacağı ağrıdığında da ya kötü birşey varsa diye korkuyorum. D vit ampul aldım ama içirmedim size sormadan. Şimdjden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 yasindan sonra HER SENE en az 1 ampul dvit3 icmesi SART!
Agrilari hareketlerine bagli. Etrafinizdaki salaklara kulak asmayin, yazilarimi okuyun. Basiniza corap orecekler!
|
|
![]() |
|
Eflin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O halde d vit içiriyorum bugün, bacak ağrılarınada iyi gelir umarım. Teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|