|
Döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emine berru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emine berru
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2024 Saat 09:31 |
https://hizliresim.com/ancx485
2016 22kilo.iki gün önce yanakların da başlangıcı oldu. kollarında hafif değişimler oldu,yanakları çok belirgin,ateş yok.Kaşıntı yok..boyun altı ve bacakların üstünde de var..sınıfta arkadaşı olmuştu..okula gidebilir mi?
Düzenleyen emine berru - 25 Şub 2024 Saat 16:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, 5. Hastalik! (Resimler cok ogretici)
Ates dustukten sonra, hicbir dokuntulu hastalikta bulasicilik KALMAZ!
|
|
![]() |
|
emine berru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emine berru
Çok teşekkür ederim hocam.Ateşi hiç olmadı ama,ya da ben mi farketmedim acaba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emine berru
hocam merhaba,kizima 5. hastalik demistiniz,akabinde cuma bas agrisiyla okula gidemedi ve hafif ates,halsizlik 37.5ile geçti.cumartesi ates 38,39.5 seyretti, bir kez kustu az önce,bacaklarının agridigini söyledi.ılık duş aldırdım.Oksuruk kuru hafif çok az ama.burnuda hafif akıyo.sadece ellerinin üstünde çok az kaldı döküntü ,diger yerlerindeki döküntüleri geçti..ateşi38.5 ve halsiz.gece hastalığı çok zorluyor güzdüz kısmen daha iyi.yatarken calpol siparişim.ishal yok.burnuna iliadin sprey sıkıyorum sadece,
Düzenleyen emine berru - 03 Mar 2024 Saat 11:07 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emine berru
https://hizliresim.com/6yvrf8b
Düzenleyen emine berru - 03 Mar 2024 Saat 10:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5. Hastalik!
Hic merak edip bu konuyu okumadiniz mi?? 1.Safha: Yuzde, yanaklarda "Kelebek kanadi" tarzinda dokuntu olur. Yuzdeki dokuntu sonerken, 2. Safha: Govde de, doker. Govde de sonerken, 3. Safha: Kol ve bacaklarda doker. Antibiyotik gerekmez, Viraldir!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Mar 2024 Saat 20:08 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emine berru
Hocam okuyorum.Biz de döküntüler ilk önce oldu ve yoğun oldu geçti vücudu.sonrasında ateş çıktı ve hala devam ediyor ateşi 39.5 titriyo. gündüz çok iyiydi ama gece çok kötü oluyor ateşi yükseliyor
Sagolun hocam
Düzenleyen emine berru - 04 Mar 2024 Saat 02:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|