|
Nefes |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2024 Saat 17:27 |
Hocam merhabalar. Oğlum 10 yaşında .
Cuma gunu hafif boğaz agrisi oksurukle bir grip başladı. Pazartesi öksürürken sırtım ağrıyor dedi. Yine de bugünlerde gece rahat uyudu. Ancak salı akşamı yatmaya hazırlanırken nefes alışverişi de hızlandı. Bu geceyi sabaha kadar takip ederek geçirdim. Pencereyi açtım dik olarak uyuttum, sırtına sıcak su koyduk vs. Sıcak buhar da yapmıştım akşam. Hiç ilaç vs kullanmadık bu süreçte. Ateş de olmadı. Gece biraz çıktı gibi hissettim bi ara o kadar. Nefes alış veriş toplamı 30 civarı saydım. Şuan gündüz halen tam nefes alamıyor gibi. Normale tam dönmedi alışveriş Sıklığı azalsa da. Geçen yaz size gelmiştik abisiyle sarışın mavi gözlüler. Alerjiye yatkın. Ancak ilac kullanacak kadar yoğun değil idare ediyoruz. Şuan öksürük çoğaldı balgam da çıkartıyor. Sıcak su çadırına devam ediyorum. Ama bricanly kullansam mi acaba? Emin olamadım. Hala rahatlamadi tam. Normalde oksurukleri böyle yoğun geçiyor griplerde genelde ama Sıcak buharla hemen rahatlıyordu ve nefes alışverişi böyle olmamıştı. Korkuttu biraz beni. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Solunum sikintisi OLURSA, Bricanyl gerekir.
Solunum sayisi; Zaturre olup-olmadigini anlamak icin onemlidir.
|
|
![]() |
|
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yaş için nasıl kullanmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerek oldugunda; gunde:3x1 olcek ile baslayin, rahatlama oldukca sayisini azaltip kesin.
|
|
![]() |
|
Hocam merhabalar.
Oğlum dün yine bir griple birlikte direk öksürük başladı. Sırtım agriyor dedi yatmadan önce. Sıcak buhar yaptım balgam çözmeye başladı ama yine nefes alışverişi rahat değil bugün. Az önce başladı yani. Şimdi bir ölçek bricanly başladım. Niye bu şekilde oluyor acaba? Ciğerleri mi hassas? Babasi gripti ondan bize geçti. Bizde öyle bir sıkıntı yok hafif, orta derecede geçiyor. Düzenleyen esya - 03 May 2024 Saat 18:47 |
|
![]() |
|
Nefes alıp verirken karnı da sisip iniyor hocam
Rahat konusamiyor Ateşi çıkmaya başladı parol verdim bi ölçek Uyumuyor şuan ama rahat da değil ateş hafifledi Bir de öksürürken karnım ağrıyor diyor hocam
Düzenleyen esya - 03 May 2024 Saat 21:56 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yapısal bir durumdur. Bricanyl devam edin.
|
|
![]() |
|
Hocam bricanly ikinci verisimden sonra da bir düzelme olmadı.
Yine de bekledim 4 saat etkisini. Kotu olunca hastaneye gittik mecbur. Hava verildi ventolin, pulmicort. Decort serum. Oksijen normal seviyede çıktı. Ev için de hava verdi makine yok diyince ventolin surup yazdı. Devam edelim mi ventolin şurup. Tahlilde wbc düşük çıktı Daha önceden böyle birsey yaşamadık bir şubatta bu posta ilk yazdığım gibi oldu bir de bu. Ama çocukluğunda çok krup oluyordu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|