|
Kablosuz mouse ve radyasyon |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Yeltun
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kablosuz mouse ve radyasyonGönderim Zamanı: 19 Şub 2024 Saat 22:02 |
|
Hocam merhabalar, bugün bir yazı denk geldi ve endişe yarattı doğruluk payı nedir acaba. Isvecli bir prof. Kablosuz mouse için hemen çöpe atılmalı gereksiz radyasyon kaynağı ve kanser yapıcı demiş.oglum tv den youtube uzerinden cizgifilm izlerken sürekli elinde ve kullanır halde. Bu iyonize olmayan cihazlar sadece deri altına kadar nüfuz edip soguruluyor ve bir zararı olmadığını biliyordum. Kablosuz kulaklıklar vs..Bir tehdit yaratir mi neye inanacagimizi şaştik kaldık. (Gereksiz bir soru ise lütfen affedin ama doğru olana ulaşmamız sadece sayenizde oluyor)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 02:21 |
|
Tamamen UYDURMA! Ara ara boyle sapiklar cikar.
Bir kere, "kanser yapici" diye bir sey YOK! Vucudumuzdaki bazi hucrelerdeki savunma mekanizmalari bozuldugunda kanser olusur. Yoksa, anne karnina dusuldugunden beri, vucudumuzda kanserli hucreler olusuyor ve yok oluyorlar! |
|
![]() |
|
Yeltun
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 18:12 |
|
Hocam bunu neden yaparlar bi prof neden olmadik birseyi ortaya atar insanlara korku pompalar.. o kadar annenin vicdanıyla oynuyorlar. Gün içinde okulda olduğum için anneanne ve dedeyle kalıyor oğlum.ve uzun süre youtube cizgifilm bakıyormuş her gün bunun savaşını veriyoruz kısıtlamak için ama maalesef olmuyor. Cocuk da haklı başka ne yapabilir oyuncak da bir yere kadar sonra sıkıliyor..
Bir kablosuz mouse hücrelerde mutasyon yaratacak güce sahip olamaz heralde diyorum kendi kendime diğer taraftan bir prof neden böyle söylemiş olabilir diye çelişki yaşatiyorlar insana.
gönül rahatlığıyla mouse elindeyken cizgifilm izleyip yaşına uygun oyun oynamasına izin veriyorum ozaman hocam .?Düzenleyen Yeltun - 20 Şub 2024 Saat 18:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 19:41 |
|
Turkiye'de Prof olmayi siz NE zannediyorsunuz??
Alt tarafi; 2 kilo kuru pasta, 3 litre mesrubat Prof olmak icin yeterlidir! Ne Lisan imtahani var, ne de ilmi bir calisma araniyor!
Bunlarda dogru durust ilim olmayinca da, boyle abuk-subuk konularla milleti korkutup, sozum ona sayginlik kazanmaya calisiyorlar! Daha gecenlerde bir tanesi kalkmis, "Su nasil icilir" onu anlatiyordu! Agizi yukari kaldirip dik durumda icilmesi lazimmis da, yer cekimi varmis da!!! Zurafa dereden suyu nasil iciyor?? |
|
![]() |
|
Yeltun
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 20:11 |
|
Gercekten çok komik ama yaşaniliyor maalesef bunlar..
Ben de kendimle celisip mouse muhakemesi yapacaktım yoksa kendi içimde çocuğuma kötü birsey yapmışım gibi keşke izin vermeseydim diyerek.. Başka kimsenin hiç bir sorunu yok hersey mulemmelmis gibi birde böyle gereksiz şeyleri dusundurup asıl düşünülmesi gerekenlere perde oruluyor sanki..
|
|
![]() |
|
sural10
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Mar 2024 Saat 09:01 |
|
KAYNAK,REUTERS Bill Gates 14 yaşına gelene kadar çocuklarına cep telefonu kullandırma mis |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Mar 2024 Saat 18:44 |
|
Simdi NE OLDU??? Cep telefonunun binlercesi buyuklugunde araclara biniyorsunuz..
Muayyen yastan once "cep telefonu" kullanilmasi TERBIYE MESELESI!!! Radyasyon degil.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|