|
Kunduracı göğsü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2024 Saat 18:44 |
Merhaba hocam 2018 Mayıs doğumlu kızımın foto yükledim göğüs kısmındaki çöküklük önce de belliydi ama son zamanlarda dahada arttı 17kilo 500 gram boy 115 cm çok zayıf bir çocuk bu konuda ne yapabiliriz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok hafif bir "Kunduraci gogusu" var.
Yuzme, basketbol, Voleybol gibi sporlarla, gogus adelelerini gelistirirse, gorunum biraz duzelir. 11cm boy,700gram agirlik fazlasi VAR!!! Boyuna gore 3 kilo eksigi oldugu icin, "zayif" gorunuyor. Yoksa, esasinda zayif DEGIL! |
|
![]() |
|
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Ama hocam sizin sayfada paylaştığınız persentil linkine tıkladığım zaman bu şekilde çıkıyor fazlası olsa yüzde elliden fazla olması gerekmez mi
Birde hocam bu göğüsteki çökme olayı ilerler mi vakum tedavisi diye bir şey duydum bunu deneyebilir miyiz
Düzenleyen Zeynep0646 - 19 Şub 2024 Saat 20:46 |
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 267 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araya giriyorum kusura bakmayin, 28 yaşındayım ayni durum var bende maalesef. Küçükken ameliyat onermislerdi. Göğüs kafesi icinde iki parça cubuk şeklinde demir konulacak denmisti. Kemik geliştikçe çökmesine engel olup duzelsin diye. Ama sosyal hayat bakimindan cok zorlu bir süreç olacak demişlerdi. Annemler kabul etmediler. Genc kiz olacak neticesinde gelisim caginda iken bence iyuce araştırın. Vakum tedavisini duymadim ilk defa gördüm ama ayni durumu yasayan birj olarak söylüyorum, insan hem böyle agir bir ameliyat gecirmek istemiyor, hemde genc yaslarda ister istemez özgüven eksikliği kendini kötü hissetme kusurlu görmek gibi seylere sebep oluyor ne yazik ki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boy-Kilo cetvelinden takip edin.
Spor yaparsaniz, gorunum biraz duzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|