Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kunduracı göğsü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kunduracı göğsü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeynep0646 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 208
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kunduracı göğsü
    Gönderim Zamanı: 19 Şub 2024 Saat 18:44
Merhaba  hocam 2018 Mayıs doğumlu kızımın foto yükledim göğüs kısmındaki çöküklük  önce de belliydi ama son zamanlarda dahada arttı 17kilo 500 gram boy 115 cm çok zayıf bir çocuk bu konuda ne yapabiliriz 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2024 Saat 20:11
Cok hafif bir "Kunduraci gogusu" var.
Yuzme, basketbol, Voleybol gibi sporlarla, gogus adelelerini gelistirirse, gorunum biraz duzelir. 
11cm boy,700gram agirlik fazlasi VAR!!! Boyuna gore 3 kilo eksigi oldugu icin, "zayif" gorunuyor. Yoksa,
 esasinda zayif DEGIL! 

Yukarı Dön
Zeynep0646 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 208
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2024 Saat 20:18
Ama hocam sizin sayfada paylaştığınız persentil linkine tıkladığım zaman bu şekilde çıkıyor fazlası olsa yüzde elliden fazla olması gerekmez mi 

Birde hocam bu göğüsteki çökme olayı ilerler mi vakum tedavisi diye bir şey duydum bunu deneyebilir miyiz

Düzenleyen Zeynep0646 - 19 Şub 2024 Saat 20:46
Yukarı Dön
Zey_nep Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 267
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zey_nep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2024 Saat 21:08
Araya giriyorum kusura bakmayin, 28 yaşındayım ayni durum var bende maalesef.  Küçükken ameliyat onermislerdi. Göğüs kafesi icinde iki parça cubuk şeklinde demir konulacak denmisti. Kemik geliştikçe çökmesine engel olup duzelsin diye. Ama sosyal hayat bakimindan cok zorlu bir süreç olacak demişlerdi. Annemler kabul etmediler. Genc kiz olacak neticesinde gelisim caginda iken bence iyuce araştırın. Vakum tedavisini duymadim ilk defa gördüm ama ayni durumu yasayan birj olarak söylüyorum,  insan hem böyle agir bir ameliyat gecirmek istemiyor, hemde genc yaslarda ister istemez özgüven eksikliği kendini kötü hissetme kusurlu görmek gibi seylere sebep oluyor ne yazik ki
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 02:00
Boy-Kilo cetvelinden takip edin. 
Spor yaparsaniz, gorunum biraz duzelir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.