|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şub 2024 Saat 23:31 |
hocam 48 yaş 48 kilo bayan.. hocam yatmak üzere pijamalaımı giyerken elime sağ kasığmda olan fındık büyüklüğünde beze mi artık fıtık mı bilmiyorum bir şey geldi.. bastırınca acıyor... sanırım 4-5 sene önce de böyle bir şey yaşadım..ama dr gitmedim.. nasıl geçmişti bilmiyorum.. ne yapmalıyım hocam.. sanırım vajinal mantar gelişti sanırım bir kaç gündür ... kasıktaki de yeni olmuş olmalı.. tam da bilmiyorum tabi...mantar böyle bir şeye sebep olur mu.. ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vajinal mantar, genellikle asiri temizlikten olur. Sadece su ile temizlik yapin.
Eger hakikaten "Vaginal mantar" varsa, bunun icin ozel Ovuller vardir, onlardan alip kullanabilirsiniz. Fitik degil, "fitik" olsa; en az ceviz cesametinde olurdu. Muhtemelen "beze". Bir sey yapmayin, mantari hallettikten 2-3 hafta sonra kaybolur.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Şub 2024 Saat 02:15 |
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam özelden yazacaktım ama yazmaya kapalı sanırım.. ben kadın doğuma muayene olamadım. burada öyle dr lar yok hocam. sağlık yönünden sıkıntılı... cumarrtesi büyükşehire gideceğim muayene için.. hocam çok kaşıntı olduğu için zaman zaman kanamaya varan durumlar yaşıyorum.. çok tahriş oldu..idrar yaparken de çok acıyor haliyle.. krem kullanmalıyım .. ama hangisi olmalı bu bölge için...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ovul icin Eczaciya bir danisin, belki recetesiz verirler!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mantar için eczaneye soracağım.. Hocam bir de çok kaşıntıdan dolayı tahriş için hangi krem olabilir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anestol deneyebilirsiniz. Dikkatli olun, acik yara varsa, yanma hissi uyandirabilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Şub 2024 Saat 18:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|